2777
2789
عنوان

خانم های که مجرد بودن شیطون و زرنگ بودن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ایندبه نظر من نمیشه 

چون مرد جماعت با خودش تعارف نداره اگر دلش ازدواج با شما رو میخواست سریع نشون میداد نه اینکه 10 سالللل دوست اجتماعی باقی بمونه 

🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷

من ک دوس پسرم حتی بلد نیسم داشته باشم بااینکه قیافه تیپم خوبه 

ولی شانس...

دوماه دیگ تولدممه اینقد دلم میگیره ک تنهام 

بخدا دیگ این تولدم اینطوری باشه خودمو میکشم 

دوس دارم یکی ک دوسش دارم برام باکس گل بخره بغلم کنه دستشو بگیرم باهم پیاده راه بریم 

شش ماهه اون خیلی بیشتر توجه میکنه وقتی نت قط بود اس داد حالمو پرسید انفدر این مدت توجع کرده بهم که م ...

ببين مرد ٤٠ ساله بدجوري به تنهايي و بي مسئوليتي عادت كرده، سخت ميشه يا يه جورايي اصلا نميشه تبديلش كني به شوهر

نه اصلا خیلی رسمی هستیم . خودش یه بار جدیدا گفت خیلیا حسودی مارو میکنن و دوست ندارن ما بهم نزذیک بشی ...

آها اگه فاصله دار دوست بودید بحثش فرق میکنه 😍😍

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

کم کم روش حساس شو یه حساسیت های زنانه ببین هر زنی ترفند و عشوه های خودشو داره 

مثلا جوری رفتار نکن مثل خواهر که برام مهم نیستی هروقت مشکلی داشتی پیام بده 

پیام بده کجایی با کی رفتی بیرون کی میای خونه چیکار میکنی کم کم شروع میشه حساسیت شروع بشه جرقه زده میشه 

شش ماهه اون خیلی بیشتر توجه میکنه وقتی نت قط بود اس داد حالمو پرسید انفدر این مدت توجع کرده بهم که م ...

یک کار میتونز انجام بدی یک مدت مثلا یک ماه کلا نا پدید بشی از جلوی چشمش محو شو و در دسترس نباش

که فرصت فکر کردن به شماپیدا کنه 

اگر قصد لزدواج داشته باشه قطعا بروز میده

🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷