2777
2789
عنوان

جوش لای سینه

4925 بازدید | 32 پست

سلام کسی بوده ک لای خط سینش جوش های سرسیاه بزنه؟ یا گاها دردناک و چرکی ک جاشم میمونه نمیره؟؟ دکترم رفتم گفت چیز خاصی نیس ی چن تا پماو و صابون انتی باکتریال و اینجور چیزا داد خودم فک میکنم یکم وزنم کم کنم درست میشه حالت عرق سوز میشه فک کنم اگه بودین چ جوری خوب شده؟ جاش چ جور رفته؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من می زدم الانم می زنم تک و توک دکترم نرفتم چه قد سوسولی تو یا جوش دربیار یا حودش درمیاد دیگه جاشم چن هفته ای میره 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

من برا کیست تخمدانم دکتر نمی رم اون وقت شما با جوش خط سینه می ری خوش ب حالت پولدتری

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
من می زدم الانم می زنم تک و توک دکترم نرفتم چه قد سوسولی تو یا جوش دربیار یا حودش درمیاد دیگه جاشم چ ...

نمیره ک لنتی باز الان بهتر شده قبلا خیلی افتضاح بود جاش مونده بود

من اونجوری بودم کلییییییییی پول خرج کردم تا دارو بود خوب بود بعد دوباره همون شد ولی یه چیز جاالب تو من هست الان که باردارم کلا جوشهام رفتن و لکهاشونم رفتن

نمیدونم چرا با اینکه من نه کیست دارم نه تنبلی نه بیماری خاصی

ولی الان همشون رفتن مطمئنم بعد بارداری باز برمیگردن باید برم دکتد اینو بهشون بگم

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍

خب بخاطر اینکه وزنت زیاده هوا زیاد با پوست اون ناحیت تماس نداره اونجوری میشه

تنها راهش همینه که دستکاریش نکنی

فقط بشوری با سشوار کامل خشک کنی نمناک‌نباشه

سوتینم یجور نبند که اون بین هوا نرسه بهش؟نخی باشه وآزاد

من اونجوری بودم کلییییییییی پول خرج کردم تا دارو بود خوب بود بعد دوباره همون شد ولی یه چیز جاالب تو ...

چیکا کنیم لعنتیا رو خیلی ظاهر بدی داره مجبورم لباسایی بپوشم ک سینش پوشیده باشه😭