2777
2789
عنوان

خانومای مهربون میشه برای مادرم😔

149 بازدید | 13 پست

دعا کنین وصلوات بگین امشب داشت از مشکلش میگفت یهو اشکاش ریخت با اینکه همسرمم بود دلش خیلی پر بود بنده خدا لحظه ای از یادم نمیره بغضش به حق صاحب روز جمعه هرکی دعاش میکنه خیرسو تو زندگیش ببینه۰😔

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاالله بحق علی (ع) مشکلش حل بشه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

مرسی خواهرای مهربونم منم براتون صلوات گفتم 

غصه خوردن مادر آدمو از دنیا سیر میکنه

انشالله همه مادرا دلشون شاد شه

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
انشالا بحق یاسین گره از کارش باشه وهیچ مادری چشماش خیس نباشه 🙏🙏🙏

مرسی مهربونم انشالله

براشون حمد خوندم، ان شاءالله دلشون شاد بشه❤️

انشالله گره از کار هممون بازشه مرسی گلم