smillle مدیر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 696 عنوان خانوما یه سوال زنونه داشتم میشه بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 22 پست من الان پریودم و ۵ روز جلو انداختمماه بعد عروسیمه ۱۰ دی هستش اگه خدا بخواداینجورکه حساب میکنم میوفته واسه عروسیمچیکارکن که پریود نشم واقعا تو اون شرایط نمیتونم درد پریودیو تحمل کنم خودمم هیچی بلد نیستم از مامانمم خجالت میکشم بپرسم خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍 خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤ 1398/09/14 | 23:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
smillle مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 696 وااا خجالت میکشی؟فکر کنم دهه شصتی باشی ن بابا هفتادیمهنو بیست سالمه کلا خجالتیم خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍 خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤
hanajone عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 130 ن بابا هفتادیم هنو بیست سالمه کلا خجالتیم ال دی ضرر داره شدید مارولین بخور
smillle مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 696 بخاطر استرس هست استرس نکش دختررر آره استرس دارم والا همیشه عقب مینداختم خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍 خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤
smillle مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 696 قرص ال دی بخور چطوری طرز استفادشامروز روز اوله از الان بخورم خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍 خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤
smillle مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 696 ال دی ضرر داره شدید مارولین بخور یعنی ۵ روز قبل عروسی بخورم پریود نمیشم؟ خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍 خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤
smillle مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 696 ن باشه ممنونم خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍 خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤
الی_ناز8216 عضویت: 1394/05/14 تعداد پست: 1209 تا عروسیت زمان کمی مونده ممکنه قرص بهت نسازه و بیفتی به لکه بینی و...