2777
2789

این آدم نمیفهمه یا خودشو زده ب نفهمی

آدمی ک میخای مثلا برای تولدش سنگ تموم بذاری و با ذوق و شوق میگی برنامه هایی رو ک برای تولدش داری بعد با جمله   برای من مهم نیست   ارزش محبتتو  نمیدونه و لطف تورو کم ارزش جلوه میده این آدم واقعا نمیفهمه یا خودشو زده ب نفهمی 

حالا تولد ی نمونه شه 

براش رفتی بهترین هدیه رو خریدی آوردی میگه برای من مهم نیست و خیلی موارد دیگه ک اصلا تشکر نمیکنه فقط میگه برام مهم نیست

خب نکن 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه براش نه بخر و نه بگیر من از آدمای اینجوری متنفرررمم و آدمایی مثلا یکی اطرافم هس بگی ناراحت شدم میگه مهم نیس بگی حالم خوب نیس میگه مهم نیس ا😶

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

اگر باز به مهربونی کردنات ادامه بدی نشون میدی واسه خودت ارزش قائل نیستی 

شک نکن!درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهدخدا از راه می رسد . . .  

کادو رو بده من

چی میشه والا؟

اون که براش مهم نیس

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

جدیدا زنا ببخشید خیلی افتادن تو دست و پا وخیلی اویزون بازی درمیارن و ناز میکشن 😓انگاری جای زن و مرد عوض شده

من که خیلی بدم میااااد

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .