2777
2789

پسرم ۱۱ ماهشه کنار مقعدش هی آبسه میکنه تخلیه و انتی بیوتیکم جواب نداد شماها چیکار کردید توروخدا بگید 

عزیزم من تاحالا نشنیده بودم همچین چیزی رو 

بمیرم برای طفلکت حتما خیلی هم درد می‌کشه😢

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

عزیزم ببرش دکترهای گیاهی 

من مامان جونم هر دو سه ماه یه بار آبسه میزد رفت و یه دارو داد خوب شد 

عزیزم شیره انگور و ارده و موز خوب نیست 

●کاربری قبلیم ترکید برای بحث ب ن ز ی ن میدونستم میترکه ولی حرفموزدم.●دردی دارم مدت طولانیست که فقط درمانگرش خداوند هست ممنون میشم برام دعا کنید🙏😔💔(درد=بیماری) ●اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم،اینک فقط خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به به شوری چشم اعتقادی نداشتم.😔💔 ●کاشکی تو زندگیم هیچوقت هیچیزی را اینقدر بزرگ نمی کردم ،چون وقتی بزرگ کردم شد قسمتی از زندگیم و کوچک کردنش کار غیرممکنی شد 😔💔●(🌼خوشا دردی که درمانش تو باشی🌼خوشا راهی که پایانش تو باشی 🌼خوشا چشمی که رخسار تو بیند🌼حوشا ملکی که سلطانش تو باشی)●خدایا دردم با صبرم نمیخواند یا دردم را تنام کن یا صبرم‌را زیاد کن بدهکار قلبم شده ام.😔💔🙏●خدایا تنها امیدم تویی و بهت اطمینان‌دارم😊         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ببرش دکترهای گیاهی  من مامان جونم هر دو سه ماه یه بار آبسه میزد رفت و یه دارو داد خوب شد ...

شما نمیتونی از مادرت بپرسی چیکار کرد خوب شد؟؟ من دکتر گیاهی نمیشناسم😔

داداش من باسنش درخت رفته بود ین رودرخت نشونده بودیمش ابسه سده بود دکتر باجراحی ورداشت سرپایی

این بی دلیل اینطوری شده داداشتون دیگه آبسش برنگشت؟ یعنی اینم باید جراحی کنه؟ اخه به جراحم نشون دادم میگه باید از این بزرگ تر بشه جراحی کنم ولی من همش نمیتونم انتی بیوتیک بدم که اخه😔

شما نمیتونی از مادرت بپرسی چیکار کرد خوب شد؟؟ من دکتر گیاهی نمیشناسم😔

عزیزم والا نمیدونم تو اون گیاهی چی بود مشخصی نبود 

●کاربری قبلیم ترکید برای بحث ب ن ز ی ن میدونستم میترکه ولی حرفموزدم.●دردی دارم مدت طولانیست که فقط درمانگرش خداوند هست ممنون میشم برام دعا کنید🙏😔💔(درد=بیماری) ●اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم،اینک فقط خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به به شوری چشم اعتقادی نداشتم.😔💔 ●کاشکی تو زندگیم هیچوقت هیچیزی را اینقدر بزرگ نمی کردم ،چون وقتی بزرگ کردم شد قسمتی از زندگیم و کوچک کردنش کار غیرممکنی شد 😔💔●(🌼خوشا دردی که درمانش تو باشی🌼خوشا راهی که پایانش تو باشی 🌼خوشا چشمی که رخسار تو بیند🌼حوشا ملکی که سلطانش تو باشی)●خدایا دردم با صبرم نمیخواند یا دردم را تنام کن یا صبرم‌را زیاد کن بدهکار قلبم شده ام.😔💔🙏●خدایا تنها امیدم تویی و بهت اطمینان‌دارم😊         
عزیزم والا نمیدونم تو اون گیاهی چی بود مشخصی نبود 

کجا پیش کی بردین عزیزم؟ پماد بود؟ این ۱۱ ماهشه خیلی زوده واسه آبسه نمیدونم چرا ایحطوری میشه کل زندگیمونو درگیر کرده😭

این بی دلیل اینطوری شده داداشتون دیگه آبسش برنگشت؟ یعنی اینم باید جراحی کنه؟ اخه به جراحم نشون دادم ...

اره دکتررفتیم گفت بی حس میکنم زودی ورمیدارم هیچی نمیشه بعد پانسمان کرد ی مدت باز میکردیم تمیزمیکردیم خوب شد

کجا پیش کی بردین عزیزم؟ پماد بود؟ این ۱۱ ماهشه خیلی زوده واسه آبسه نمیدونم چرا ایحطوری میشه کل زندگی ...

پیش دکتر محمدرضا فاطمی نیا خمینی شهر استان اصفهان همچین کارش تو زمینه های دیگه خوب نبود ولی تو این مورد خوب بود