2777
2789
عنوان

قلب

88 بازدید | 15 پست

خانوما من قلبم یه جوری میشه یه خورده درد میکنه بعضی وقتا هم باید نفس عمیق بکش یا خمیازه ناقص میکشم سال پیشم یه بار اینجوری شدم میترسم اتفاق بدی بیفته اگه چیزی از این علائم میدونین بگید لطفا

قلبت نیس انتمالا قفسه سینته سرما خورده درد میکنه منم هرازگاهی اینجوری میشم

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا افتادگی دریچه میترال هست، پیشنهاد میکنم هرچه سریع تر به نزدیک ترین دکتر قلب مراجعه کنید

با دو قانون در این جهان هرگز به تفاهم نرسیدم، یکی خواب بود و آن دیگری زمان...
احتمالا افتادگی دریچه میترال هست، پیشنهاد میکنم هرچه سریع تر به نزدیک ترین دکتر قلب مراجعه کنید

خطرناکه؟منم گاهی اینطوری میشم

از ذهن تا دهن فقط یک نقطه فاصله است..... تا ذهنت رو باز نکردی دهنت رو باز نکن...

ن فک نمیکنم ربطی ب چاقی داشته باشه هرازگاهی خودبخود میگرفت و درد میکرد 

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
ببخشید ممکنه ایست قلبی باشه خدای نکرده؟؟؟؟

معمولا دریچه میترال در اکثر مواقع باعث حمله قلبی نمیشه و همچنین ممکنه مشکل قلبی شما بخاطر استرس و اظطراب هم به وجود اومده باشه، پس حتما حتما پیشنهاد میکنم به یک دکتر متخصص قلب مراجعه کنید و یک سری تست های مربوط به قلب رو انجام بدید که دیگه نگرانی وجود نداشته باشه.

با دو قانون در این جهان هرگز به تفاهم نرسیدم، یکی خواب بود و آن دیگری زمان...