2777
2789

سلام بچه ها ... در مورد این آنفلوآنزای جدید که میگن از عراق اومده شما هم شنیدین ؟ .. من خیلی نگرانم 😢 میگن چهل پنجاه نفر به خاطر ابتلا به این آنفلوانزا مردن ... اگه کسی اطلاعات داره در اختیارمون بزاره . اگه واقعیت داره باید چیکار کنیم که درمعرض مبتلا شدن قرار نگیریم 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من رفتم دکتر مستقیم با ی پزشک صحبت کردم

گفت ویروس آنفولانزا هوشمنده و خودش رو نسبت ب هر نوع دارویی واکسینه میکنه

این ک میگن از فلان جا اومده درست نیست در اثر عدم رعایت بهداشت فردی و اجتماعیِ یک فرد مبتلا ب سرماخوردگی ، ویروس جهش یافته میشه و منتشر میشه

در اقدام اولیه نباید بذارید سرما بخورین استفاده از سبزیجات تازه ،  مرکبات ،شست و شوی دائم دستها ، عدم تماس دست آلوده ب بینی دهان و مخصوصا چشم ، و در آخر استفاده از ماسک در اماکن عمومی چون ویروس از طریق هوا منتقل میشه

اگه فرد مبتلا بنیه ی قوی نداشته باشه نمیتونه ب راحتی با ویروس مبارزه کنه پس بهتره ب تقویت خودتون بپردازین

اگه فردی سرما خورد و با وجود مصرف دارو رو ب بهبودی نرفت و علائم شدیدتر شدن میشه گفت مبتلا ب این ویروس شده

بنده دائم دارم اسفند میکنم

هر روز تو خونه پیاز میذارم و هر روز عوضش میکنم

مصرف شیر و مغز ها رو بیشتر کردم

در کنار پنیر حتما از سیاه دونه استفاده میکنم

برای بچه ها ژل ضدعفونی کننده خریدم و بهشون تاکید کردم قبل خوراکی مدرسه حتما دستهاشون رو ضد عفونی کنن

بخور اکالیپتوس روشن میکنم

ب جای چای از دمنوش نعنا ، پونه ، دارچین استفاده میکنم

و در آخر خدا رو ب خاطر تمام نعمتهاش علی الخصوص سلامتی خونوادم و جامعه ام  شکر میکنم

نه تازه که نشنیدم ولی زیاد جدی نگرفته بودمش... آمار مبتلاها میدونی چقدره عزیزم؟

حالا آمارش که واقعا دردی دوا نمیکنه .

مراقبت و رعایت بهداشت انشالله باعث دوری از این بیماری میشه.

ضمنا از عراق هم نیومده ، یه ویروس هست که توی فصل سرما فعال میشه ، ربطی به جای خاصی نداره

سلام😊