2777
2789

خواهرشوهرم اصرارکرد فردا بیا خونه مامانم ناهار با دخترت ماههم رفتیم باشوهرم و دخترم

بعد سر سف ه بودیم شوهرم گفت حنگل نمیای بریم فردا منم گفتم نه هواسرده با بچه واجب نیست

بعدشوهرم گفت پس من با دوستام میرم

منم گفتم نخیر نمیری

خواهرشوهرم گفت همش سرکاری اخرهفتم با دوستات میخوای باشی پس بیچاره زن و بچت کی وقت میزاری

یهووووو مادرشوهرم پرید همچین به خواهرشوهرم که نگو ..میگفت بجا اینکه از داداشت پشتیبانی کنی از ایننننن حمایت میکنی

منم اصلا دیگه نخواستم جوابشو بدم گفتم بزرگتره سطح سواد وشعورشم پایینه بیخیال

الانم نمیدونم چطوری برخورد کنم از این به بعد باهاش به نظرتون جکار کنم

جدیدا هم رفته دکتر برا قلبش ملاقات نرفتم انقد دلم شکست سر سفره هنچین اشک تو چشام جم شده بود بغض کردم....شوهرمم هیچی نگفت خونه هم اومدیم میگفت تو بچه ای فورا ناراحت میشی 

کلا حامی خانوادشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باریکلا خواهرشوهر باشعور!

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی

بیخیال بابا اینکه چیزی نیست همینکه خونتون ازهم جداست بر خداروشکر کن هرروزنمیبینیش

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
مادرشوهرم گفت این بچه داره باید بشیته خونه به شوهرش کاری نداشته باشه

چون اونموقع قدیما اینطوری بوده و احتمالا خودش اینطور بوده دلش نمیخواد برا بقیه طور دیگه باشه😕

همش بگو زمان شما بد بود الان خوب شده😂

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش

عزیزم جلوی خونواده همسر هیچوقت گفتگو نکنید... من خودم باهمسرم باهم قرار گذاشتیم که هیچوقت جلوی خونواده خودش یا خونواده من بگو مگو نکنیم.. میتونستی بگی بعدا در این مورد حرف میزنیم .. الان بهتره ناهارمون رو بخوریم ... 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹