2777
2789
عنوان

گربه دارا میایین

777 بازدید | 14 پست

یه بچه گربه که عطسه میکنه و ابریزش بینی داره پیدا کردم.دامپزشکی این اطراف نیست ولی خیابون بالایی  یه داروخانه انسانی هست.چی بگیرم که ضرر نداشته باشه براش و خوبش کنه؟چون میدونم داروهایی که استامینفون دارن گربه رو میکشه

به نظرم دارو انسانی نده

تقویتش کن گرم نگهش دار با پتو براش شیر بدون لاکتوز بگیر 

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ما ۶.۷ تا گربه داریم هیچکدوم اینجور نشدن

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

هیچ داروی انسانی بهش نده هییییچی 

یه کم مرغ بپز براش اب مرغ بهش بده تقویت شه خوب میشه 

شیر بدون لاکتوز یا ماست 

فقط غذای خوب بخوره زود خوب میشه 

اگه خیلی کوچولو براش یه شیشه اب گرم بذار کنارش میخوابه جای گرم نگهش دار

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت

این خوشگل تر بود شوهرم اچازه داد بیارمش خونه بهش برسم.داداشش زشت بود یه کم نذاشت.اون طفلی صداشم گرفته بود.بردم براش تو کوچه شیر ولرم گذاشتم.تا سرمو چرخوندم نون خشکی اومد شیرو خالی کرد ظرفشو گذاشت قاطی پلاستیکا.دنیای بدی شده.میخواستم با همه وجود فحشش بدم .همیشه تابستونام اب میزاشتم سه سوته ظرفش غیب میشد.نمیگن ای زبون بسته ها گناه دارن

این خوشگل تر بود شوهرم اچازه داد بیارمش خونه بهش برسم.داداشش زشت بود یه کم نذاشت.اون طفلی صداشم گرفت ...

یه ظرف فلزی ببند به یه درخت با سیم براشون 

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش