2777
2789
عنوان

اومدم سلام کنم و برم

100 بازدید | 6 پست

سلام به خانومای زحمتکش و خوب نی نی سایت اومدم یه چی بگم و زود بر م سر درسام راستش خانومایی که تاپیکامو خوندن در جریان مشکلات من درباره تنها بیرون رفتن و مزاحمهای رو اعصابی که داشتم هستن درکل من تا یک ماه پیش سر این طور چیزا خیلی درگیری ذهنی داشتم تازه این اخرا درسامم داشت افت میکرد ولی خوشبختانه زود خودمو جمع و جور کردم و یاد گرفتم که باید نسبت به نظرات اشتباه دوستام بی اهمیت باشم و تنهایی هم بیرون نرم چون جامعه واقعا بدتر از اون چیزی بود که من فکر می کردم تازه رابطه ام با مامان و بابامم بهتر شده و مثل قبل همش افسرده و درحال گریه نیستم خیلی شادتر شدم همه ی اینهاهم بخاطر نظرات خوب شما بود ممنونم ازتون واقعا روم تاثیر مثبت گذاشتید

خدا رو شکر (با لحن مهران مدیری)

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحالم کردی که حالت خوبه دوست من 

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    

اب پنیر

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

چه خوب ک اینو متوجه شدی البته من در جریان اتفاقیی ک واست افتاده نیستم ولی همینکه الان متوجه شدی پدر مادروتو دوست داری خودش خیلیه

خدا کنه خواهرزاده ی منم اینو بفهمه،موفق باشی🙋‍♀️

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️