2777
2789

درحال حاضر فرشام گردویی. مبل هم ندارم. مستاجرم هستم ممکنه یه خونه کوچیک یا یه خونه بزرگ داشته باشم هیچی معلوم نیس . 

حالا میخوام فرشامو عوض کنم مبل هم بخرم پرده هم بخرم . یه مدل مبلی بگین که زیاد جاگیر نباشه چون خونم خیلی بترکونه ۷۰ متر باشه شایدم ۵۰ متر. چه رنگایی قشنگن ک بخرم . چون چندساله گردویی دارم دیگه نمیخوام فرش گردویی بخرم .چه رنگ مبلی با چه رنگ فرشی ست میشه قشنگه پرده هم بگید مرسی 

سرویس چوبم سفید مشکی

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

راستی بگین شما باشین فرش چندمتری چندتا میخرین وقتی مستاجرین

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2تا 6 بخر هرفضایی میشه استفادع کنی

من ترکیب فیلی ک توو فرش بهش الماسی میگن و ابی خاکی رو میپسندم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان این فرشایی مد شدن ک رنگ اجری دارن مثل فرشای دستبافت قدیمی خیلی بنظرم قشنگن من خودم دلم مبخواست از اونا داشته باشم ولی نشد حتما اگه دوست داری از اونا بخر رنگ مبلاتم میتونی هر رنگی بگیری مثل خردلی نخودی سبز خوش رنگ 

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
منم اخرماه قراره جابه جاشيم مبل ندارم ولي ميخام ست صورتي طوسي بگيرم 

منم دارم دنبال خونه میگردم . فرش صورتی طوسی قشنگه؟

به نظرم فرش ۶ متری خوبه برای کسایی که مستاجرن  حالا تعدادشو ۲ تا ۳تا مبل هم ال بگیر اگه خونه کوچیک بود باز هم بتونی بزاری پرده هم به نظرم هر چی ساده تر بهتر واسه خودم فقط توره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❤️❤️❤️یک چیزهایی هیچ وقت عادی نمی شود بچه دار شدن مثل یک جادوست. مثل افسانه ای شیرین و عجیب و غریب که سخت می شود باورش کرد. آخر چطور می شود یک دفعه مادر شد. همین که اولین بار نقطه ای تپنده را نشانت می دهند و می گویند این بچه شماست، همه چیز تغییر می کند. دستت را می گذاری روی شکم و حس می کنی از همین حالا باید قوی تر باشی. باید محافظت کنی از این نقطه تپنده کوچک. باید حامی اش باشی، همراهش باشی. شروع به تکان خوردن که می کند فکر می کنی دیگر خودت نیستی، دیگر پاهایت روی زمین نیست. لذتی وجودت را می گیرد که با کمتر چیزی قابل قیاس است. با گذشت هر روز و هر ماه چقدر عاشق تر می شوی. چقدر قلبت می تپد برایش. برای اویی که هیچ نمی دانی چه شکلی خواهد بود. چشم هایش، دهانش، انگشت هایش. از همین روزهاست که نگرانش می شوی. که چرا تکان نمی خورد، چرا نمی چرخد، چرا با لگدهایش نمی گوید من اینجام. بارداری مثل یک جور جادوست. جادویی که همه چیز را تغییر می دهد. جادویی که تو را تغییر می دهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند. بعد از این کسی هست که تو را مادر صدا خواهد کرد❤️❤️❤️
ست فیلی صورتی قشنگه. واس خونه های کوچیک خونه رو باز تر نشون میده

خودمم بهش فکر کرده بودم . بعد پرده چه رنگی بهش میخوره؟

يدونه ٩متري خريدم با يه ١٢ و يه ٦😄 دوست ندارم كل خونه رو فرش بندازم 

عزیزم😅 منم اینجوری دوسندارم. اینجا ک هستم ۱۰۰ متره ۳تا ۹ متری با ۱دونه ۶ متری دارم  اطرافشم بازه . ولی انقد خونه ها گرون شدن نمیتونم خونه بزرگ بگیرم بخاطر همین نظرم فرش ۶متر بود