2777
2789
عنوان

ذهن خوانی

1540 بازدید | 44 پست

ایا واقعا امکان داره ادمایی باشن ک بتونن بفهمن تو ذهن ما چی داره میگذره؟ یه چند وقته جرئت نمیکنم تو اماکن شلوغ و مهمونیا فک کنم، با این تصور که کسی بتونه ذهنمو بخونه

بخند! همین الان

فک نکنم

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم به شخصه از نوع صحبت كردن و جمله بندي ادما شخصيتشونو تا حدودي حدس ميزنم

قدرت ذهن خواني هم اونجور كه فكر ميكني كسي نداره

با توجه به زبان بدن و... ميتونن يچيزايي رو متوجه بشن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بله .ولی نه به اون شدت که همه افکارو بخونن.ادمای زیادیم همچین توانایی ندارن.بیشتر اگر سوال بخصوصی بپرسن موقع جواب ازروی حرکاتت ذهنتو میخونن

بلاخره اونی شد که میخواستم😍 

اوووه پس من تو امکان عمومی انقدر فک میکنم که نگو 

وای اگه کسی ذهنمو بخونه بدبختم که

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
بله .ولی نه به اون شدت که همه افکارو بخونن.ادمای زیادیم همچین توانایی ندارن.بیشتر اگر سوال بخصوصی بپ ...

ببین مثلا تو یه مهمونی ساکت نشستم دارم به این فک میکنم که فامیلای عروس چه چیپن، یا یه سری فکرای دعوا و کتک زدن ادما میاد تو ذهنم به طور مثااال!

ینی کسی میتونه قشنگ ذهنمو بخونه؟

بخند! همین الان
جدی میگی؟ یعنی واقعا اگه من هر فکری که بکنم (بدون حرف زدن و نشون دادن حرکات) میتونه بفهمه دارم به چی ...

خب البته بگما خیلی ب ندرت هستن چون اینطور آدما خیلی سیرت پاک دارن ولی من خداشاهده یکی از اقوام همسرم هس ک با دیدن قیافت میفهمه تشخیص بده یااینکه میدونه درآینده چه اتفاقاتی برات میوفته ایشون انرژی درمانی میکنن ببین مثلا متوجه میشه اختلافات زندگیتو و یا مردن ویا جداشدن و ازدواجتو ...

جدی میگی؟ یعنی واقعا اگه من هر فکری که بکنم (بدون حرف زدن و نشون دادن حرکات) میتونه بفهمه دارم به چی ...

آره هستن ولی آدمای عادی نه، بعضیا از طریق علوم غرییه، بعضیا ارثی، بعضیا از طریق عرفان به ذهن خوانی میرسن. و لزوما همه افرادی که ذهن خوان هستن آدمای باخدا و باایمانی نیستن. آدمای عادی هم گاهی از حرکات بدن و چهره و چشمها میفهمن منظور طرف مقابل چیه.

واین نیز بگذرد....