2777
2789

سلام مامانا پسرم هفت ماشه ، رفلاکس داره و کپسول اس آمپرازول می خوره روزی نصف کپسول الان شربت موتیلیوم را هم اضافه کرد دکتر ، چهر روزه میدم حس می کنم بدتر شده 

چکار کنم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم،  الان دختر شماچند وقتشه؟  شما چه دارویی میدادی ؟ میشه کمی برام از تجربه ت بگ ...

دوستم دختر من هفت سالشه . من با نکسیوم و موتیلیوم و زانتاک جواب گرفتم . در ضمن اکثر رفلاکسیا آلرژی هم دارن که رفلاکس تشدید میکنه . من بعد دادن هیدروکسی زین تونستم شبا کمی بخابم .والا دخترم تا صبح اذیت میکرد .چه گریه هایی که نکرد . کهیرای بزرگم میزد .جوشای ریز . و شدید بالا میاورد . 

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱
دوستم دختر من هفت سالشه . من با نکسیوم و موتیلیوم و زانتاک جواب گرفتم . در ضمن اکثر رفلاکسیا آلرژی ه ...

آخی عزیزم ، خدا را شکر که خوب شد 

پسر من تو بیداری غر نمی زنه ، ولی هر وقت باد گلو میده صدای قلپ شیر هم تو گلوش شنیده میشه ، اما شبها خواب نداره ، کلافه میشه منم داغون از بی خوابی ، من یک مدت رانیتیدین دادم نتیجه نداد ، آمپرازول شروع کردم الان هم یک هفته س که شربت موتیلیوم شروع شده ، نمی دونم اثر می کنه یا نه 

الانم دکترش مشاوره فوق تخصص آلرژی کودکان نوشته ، یکشنبه باید ببرمش  

ممنون از جوابت ، یادت هست از کی دیگه خوب خوب شد ؟

آخی عزیزم ، خدا را شکر که خوب شد  پسر من تو بیداری غر نمی زنه ، ولی هر وقت باد گلو میده صدای ق ...

ممنونم عزیزم .دخترم بعد دادن داروی آلرژی خیلی گریه های کمتر شد .راحتتر خوابید . ولی من تا ۳ سالگیش درگیر بودم . چون التهاب معده داشت . الانم باز داره ولی خب بالا نمیاره و شبا هم راحت میخابه . ولی در کل مشکل التهاب هست 

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱
ممنونم عزیزم .دخترم بعد دادن داروی آلرژی خیلی گریه های کمتر شد .راحتتر خوابید . ولی من تا ۳ سالگیش د ...

انشاالله که به زودی اونم برطرف بشه 

ممنون از اینکه وقت گذاشتی و جواب دادی 

منم یکشنبه ببرم ببینم چی میشه ممنونم 

❤❤❤❤❤❤❤توجه❤❤❤❤❤❤❤

💙💙💙💙💙فروش انواع شیر خشک 💙💙💙💙

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

❤ نئوکیت ❤

گلدن گات ، سیمیلاک گلد ،اپتامیل انگلیس و ترک ، sma ایرلند 

💜💜💜💜💜انواع مکمل های افزایش وزن نیدو در تمامی رنج سن از کودک تا بزرگسال، پدیاشور،انشور،شیر مایع اینفاترینی،ریسورس جونیور و......

💙💙💙💙💙انواع محصولات برند و معتبر برای رفلاکس موتیلیوم و نکسیوم و گاویسکون و..... کولیک مانند اینفاکول و.... افزایش قد و....

❤❤❤❤❤انواع محصولات برای تقویت سیستم ایمنی و سرماخوردگی 

💚💚💚💚💚محصول جهت کنترل و درمان آلرژی ...... 

📢📢انواع مکمل برای افزایش وزن/قد/سیستم ایمنی/مولتی ویتامین/افزایش اشتها و.....

💛💛💛💛💛انواع تب بر خارجی کودک

انواع پوره میوه/سرلاک/پوره ساندیسی،/پاف/بیسکویت و......

❤❤❤👈👈👈مشاوره رایگان مادر و کودک جهت افزایش شیر،استپ وزن،الرژی،رفلاکس،کولیک و .......

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

سلام عزیزم بله عاااالی هستند از نظر تخصص ، تجربه و دانش به روز

مرسی عزیزم جواب سوالمو دادی شما مشکل رودتون چی بود که دکتر همایون واحد حلش کرد ؟

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان

سلام عزیزم بله عاااالی هستند از نظر تخصص ، تجربه و دانش به روز

فدات شم میشه درخواست دوستیمو قبول کتی یه چندتا سوال داشتم 

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان