2777
2789

همکاری کنید همه بگیم بخندیم ۰😅

مثلا چندسال پیشا عروسی خواهرم بود موهام مصری 👱‍♀️فرقم باز کرده بودم وسط فرقمم اکلیل سبز زده بودم 😅😅😅😅با گوشوارهای خیلییی گنده و دراز تازه هر کیم نگام میکرد فک میکردم بخاطر اینه ک خوشگل شدم 😅😅😅

از استخون پشتم  نگم براتون ک میشد دو تا لباس بزنی بهشون بعنوان چوپ لباسی😅😅😅😅

دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊

😂😂خدا قوت چندسالت بود 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خ بچه بودم عروسی یکی بود

من بغل عروس نشسته بودم عروسی توخونه بود

یهو یکی از پشت هولم داد

با کله رفتم وسط سینه ها عروس

فیلمشم هنو ز هست🤢🤢🤢🤢

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
۱۳ فک کنم 

فقط اکلیل  سبزت😂😂😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

یادش بخیر من بچه ک بودم می رفتم عروسی ما کورد ها عادت داریم‌موقع رقص دست همو میگیرم و میرقصیم من می رفتم اون وسط و کولی بازی درمیاوردم فک میکردم رقصم خیلی خوبه ولی واقعا آبروریزی بود یکی هم نبود بیاد منو ازون وسط جمع کنه😂😂😂

https://harfeto.timefriend.net/16501889289179

عروسی پسر عمم بود منم دامن کوتاه پوشیده بودم خوشحال   

همشم وسط قر میدادم فک میکردم پاهام خیلی قشنگه که همه نگام میکنن نگو موهای جلوی پامو زدم پشت ساق پام و یادم رفته بود