2777
2789

برا من ارور نمیده مگه وقتی اسم طرفو میدم که شمارشو بیاره.سه چهارتا از شماره هارو که نگاه میکنم دیگه بقیه رو نمیاره باید خارج بشم دوباره برم که بتونم بقیه رو نگاه کنم

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من ارور نمیده مگه وقتی اسم طرفو میدم که شمارشو بیاره.سه چهارتا از شماره هارو که نگاه میکنم دیگه ...

من تازه نصب کردم شمارمو که وارد میکنم که نصب کامل بشه ارور میده

خدایا شکرت 
من تازه نصب کردم شمارمو که وارد میکنم که نصب کامل بشه ارور میده

نمیدونم دیگه! من قبلا ترو کالر داشتم اون اصلا کار نمیکرد فقط هر از گاهی اول صبح ولی این خوبه راضی ام

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی
واسه من کار نمیکنه چرا🤕🤕🤕🤕

والا نمیدونم منو شوهرم هردو داریم هیچ مشکلی هم نداره

مرسی از راهنماییت عزیزم

ببخشید حواسم نبود رد کردم. من الان درخواست میدم

خواهش میکنم عزیزم خواستم شماره رو بدم شما برام بزنی که خودش وصل شد مرسی عزیزم

خب خداروشکر. خواهش میکنم. موفق باشی