خشونت علیه زنان ؛ همیشه یک چشم کبود و دندان شکسته و دماغ خونی نیست! خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید لاغرتر باشد، چاق تر باشد، زیباتر باشد، خوشحال تر باشد، سنگین تر باشد، خانه دارتر باشد، عاقل تر باشد! خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد. خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...
عزیزم زنده باشه😘 نه دیگه مارسم نداریم دختر بزرگتر باشه😆😆
عزیزمی ایشالله خانوم دکترش کنید 😗😘🌹🌹
خشونت علیه زنان ؛ همیشه یک چشم کبود و دندان شکسته و دماغ خونی نیست! خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید لاغرتر باشد، چاق تر باشد، زیباتر باشد، خوشحال تر باشد، سنگین تر باشد، خانه دارتر باشد، عاقل تر باشد! خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد. خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...
فداتم....ابجی مای بی بی بهتره از مولفیکسه...تو پستات دیدم من ک مولفیکس میزارم لباسش خیس میشه میزنه ب ...
آره مای بی بی خیلی خوب بود خواهر ولی الان بعد دوماه یهویی حساسیت داد دخترم بدجور پاش سوخت. فعلا دارم پمپرز میزنم بهتر شده. بعدشم کانفی تا ببینم چی میشه
آره مای بی بی خیلی خوب بود خواهر ولی الان بعد دوماه یهویی حساسیت داد دخترم بدجور پاش سوخت. فعلا دارم ...
خواهرزاده منم ب مای بی بی حساسیت پیدا کرد اونم دختر بود سریع خواهرم عوض کرد دخترا حساس ترن