2777
2789
عنوان

آخ جووووووون وقت عمل گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 55 پست

سعی کن از الان ادویه جات کمتر بخوری اب میوه طبیعی بخوری و حتما بعد عملت اب کرفس و اب هویج و سیب فراموش نکنی تازه باشه فقط خیلی تاثیر داره روز قبلشم قشنگ استراحت کن 

خدا مرسی که هر لحظه کنارمی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سه ماهه عمل کردم😍 راضی ام امیدوارم عملت راحت باشه و همونی بشه که به چهره ات میاد

عکسشو میزاری؟

خوشگلتر شدی؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

متم خیلی مشتاقش بودم  عمل کردم ۴ ماه پیش راحت شدم😂😂

خوش بحالت راصی سخت تهرانی

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
خوش بحالت راصی سخت تهرانی

نه عزیزم تهران نیستم 

من چندسال بود منتظر عمل بودم اینقدر دیگه نذر و چله برداشتم ک اخرش شد اخه بینی من خیلی زشت بود گوشتی قوز داره افنادگی شدید خیلی بد بود

واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤
متم خیلی مشتاقش بودم  عمل کردم ۴ ماه پیش راحت شدم😂😂

چند شب بیمارستان ماندی از کی میتونی کارات خودت بکنی من مشکلم اینه همرا ه ندارم😞

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
مرسی عزیزم 

خواهش گلم😍

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
عکسشو میزاری؟ خوشگلتر شدی؟

عزیزم عکس نمیتونم بذارم، ولی اونقدر طبیعیه که اگه نگم کسی متوجه نمیشه، با اینکه ورم داره.

اگه میخوای عمل کنی ، روش دکترت خیلی مهمه. دکتر من گچ نگرفت، تامپون نذاشت و با یه آتل کوچولو که رو دماغم بود فرستادم بیرون. شب اول از بینی نفس میکشیدم، اونقدر راحت بود همه چی شکر خدا که بعضی وقتا فکر میکنم نکنه یه روز بیدار شم ببینم خواب بوده😅

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
چند شب بیمارستان ماندی از کی میتونی کارات خودت بکنی من مشکلم اینه همرا ه ندارم😞

بیمارستان ک فک کنم ۴۰ دقیقه بعد عملم مرخص شدم 

من فقط روز بعدش حالم بد شد 

ب بعدش راحت راحت بودم واسه همه کارام و اینا نیاز ب کسی نداشتم

واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤