2777
2789
عنوان

بازم بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش میشد ولی با این اوصاف گویا الکی خودمو خوش کردم

وای نگو دلم میخواد بشینم گریه کنم ولی شوهرم بیداره نمیخوام ببینه الان رفتم دستشویی دیدم پریود اومد ای خدا چقدر دعا کردم چقدر نذر کردم 😭😭😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
ای جانم خدایا به حق این شب مبارک مادر شدن نصیب همه بکن نصیب این خانوم هم بکن

ممنونم عزیزم چ دعای قشنگی ..الهی امین ..حاجت روا بشی ⚘

هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خداوند نیست 🤲ان شاءالله تیکرم واقعی میشه.یا حسین..یا الله🤰🤰🤰🤲🤲🤲
وای نگو دلم میخواد بشینم گریه کنم ولی شوهرم بیداره نمیخوام ببینه الان رفتم دستشویی دیدم پریود اومد ا ...

کاش میشد با گریه کردن جواب گرفت کاش میشد آدم از ته دلش زار بزنه ولی بعدش دلش شاد بشه 

لطفا برای سلامتی بچم دعا کنید تا زودی حالش خوب بشه
کاش میشد با گریه کردن جواب گرفت کاش میشد آدم از ته دلش زار بزنه ولی بعدش دلش شاد بشه 

اره من ک دلم خیلی گرفته ست دنبال ی بهونم ک گریه کنم فقط ی وقتایی میگم شاید تو سرنوشتم اینه ک مامان نشم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
انقد زودنااميد نشو خواهرشوهر من بعد ٧سال باردار شد استرس نداشته باش بزن به بيخيالي انشالله ماه ديگه ...

این ماه اتفاقا رو خودم کار کردم بهش فکر نکنم امروزم به اصرار شوهرم بی بی زدم

اره من ک دلم خیلی گرفته ست دنبال ی بهونم ک گریه کنم فقط ی وقتایی میگم شاید تو سرنوشتم اینه ک مامان ن ...

دقیقا منم با خودم همینو میگم

این ماه اتفاقا رو خودم کار کردم بهش فکر نکنم امروزم به اصرار شوهرم بی بی زدم

عب نداره غصه نخور هنوز تازه اولشي الان تقريبا همه  دير باردار ميشن  بخاطر شرايطاي مختلف

عزیزم انشالله به زودی باردارمیشی  میگم حالا چندروز دیگه هم بزن بی بی اگر پریود نشی انشالله مثب ...

هر وقت موقع موعدم بی بی چک میزارم و منفی میشه یعنی واقعا منفیه و مثبت باشه همون اول نثبته اینکه اول منفی باشه بعد مثبت شه برای من صدق نمیکنه