2777
2789
عنوان

مهمونی خونه خاله شوهرم

514 بازدید | 9 پست

قرار بود صبح بریم قشم ولی بخاطر انفلانزا نمیرم ...الان خاله شوهرم زنگ زده برا فردا شب همه رو دعوت کرده خونش .ولی من بخاطر دخترش دلم نمیخواد برم چون خیلی نچسبه.اگه نرم مادرشوهرم ناراحت میشه .به شوهرمم گفتم من نمیام گفت من مشکلی ندارم دوست نداری نمیریم ولی مامانم ناراحت میشه میخوایی برم بگم ما نمیایم .دلم نمیخواد برم چکار کنم که مادر شوهرم ناراحت نشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چاره ای داری جز اینکه بری اخه؟! دیگه برو و تحمل کن

دخترش خیلی رو اعصابه اخه ...قبلنا هم نامزد شوهرم بود یه حرکات و رفتارهای میکنه که من اعصابم بهم میریزه

اوووو نامزد شوهرت بود بعد رفت و امد میکنین دیگه خیلی روشن فکریه

اره 6 یا 7 سال پیش .خب یه مسعله ای پیش امد شوهرم به دختر خالش گفت نمیخوامت ولی اگه میخوایی ابروتو نبرم از طرف خودت بهم. بزن .اونم بهم زد 

نمیدونم چرا کنحکاو شدم ادامه اسکرین دعوات با شوهرت ببینم😂😂😂😂اگه دوست داشتی اینجا بزار بخونم تا صفحه یک خوندم ترکید😕😕😕

بچه ها برای سلامتی نینیم یک صلوات مهمونم کنید 😍 خداروشکر به خاطر نینی خوشگلم... قربونت برم مامان که بعد این همه سختی اومدی و روزای قشنگ تری با خودت آوردی 😘😍‌‌ عاشقتم عشق کوچولوو منننن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩