کار ابروش خوبه نازک نمیکنه؟؟؟رنگ و دکلره چی راضی بودی ...ببخشید خیلی سوال کردم
خواهش میکنم ما اینجا دور هم جمع شدیم که به هم دیگه کمک کنیم نه ابرو رو که اصلا نازک نمیکنه اصلااا ولی خیلی هم حالت نمیده دکلره پیشش نکردم ولی رنگ چند باری کردم بد نبوده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شرمنده یه سوال دیگه توی خونه اذیت نمیشی اپیلاسیون....دستگاه رو از کجا خریدی و چند ...😗😗😗😗😗
نه اصلا اصلا اذیت نمیشم پاهامو کامل میزنم با خشاب قبل تر ها با اپلیدی میزدم ولی بعد که خشاب اومد دستگاه شو خریدم حدود 3 سال پیش خریدم و تو خونه استفاده میکنم دستگاه شم از مغازه لوازم آرایشی شقایق توی عسگریه خریدم سه سال پیش خریدم 25 تومن الان نمیدونم قیمتش چنده هر یدونه خشاب هم میخرم 12 یا 13 تومن که اونو از لوازم آرایشی زمرد تو خیابون توحید میخرم اون هم قیمت خشاب هاش خوبه هم کیفیت اش تقریبا یدونه خشاب همه میگن برای کل بدن استفاده میشه
خواهش میکنم ....حالا من خودم تا حالا برای اپلاسیون پیش ایشون نرفتم انشالله که شما کاملا راضی باشین خانم بد اخلاقی نیس هر جایی اش که درست نزد رو بهش گوشزد کنین دوباره بزنه براتون شما خودتون تا حالا اپلاسیون های بیرون رو رفتین؟
گلنسا جان یه چیز دیگه اگه دوست داشته باشی که به مرور موهای زائد ات کم بشه بعد از هر بار اپلاسیون روغن رازیانه بزن به مرور هم سرعت رشد موهای زائد رو کم میکنه هم موها رو کمتر میکنه روغن رازیانه اصل اصل از گیاهان دارویی تو پروین رو به روی رفاه بخر بعد از هر اپیلاسیون روزی یک بار یا دو بار همون جایی رو که اپلاسیون کردی با این روغن ماساژ بده هر روز این کار رو انجام بده تا موها رشد کنه بزنه بیرون بعد دیگه نکن تا نوبت اپلاسیون بعدی ات بشه و دوباره همین کار رو تکرار کن فقط یادت باشه تو دوران پریودی این کار رو انجام ندی چون نتیجه عکس میده
وااااای الهی من فداات شم اینقدر عالی و کامل با دلسوزی وقت گذاشتی و جوابمو دادی نمیدونم چطور تشکر کنم ...
عزیز دلم خواهش میکنم .....کاری نکردم که گلم چون من خودم نتیجه دیدم گفتم بهت بگم ....حالا برو اپلاسیون ببین چه جور بود بهت میسازه جوش نمیزنی خیلی خوبه که کم مویی