سلام دوستان من دوتا سقط داشتم یکی در 6 هفته و یکی هم پوچ بود در 8 هفته دیروز جواب کاریوتایپمو گرفتم گفتن یک کروموزوم از 4 و 18 باهم جابجا شدن. اگه طبیعی باردار بشی احتمال اینکه تا 15 هفته بمونه خیلی کمه و اگه بمونه باید امینوسنتز بشی که 33 درصد ممکنه سالم باشه. ای وی اف پی جی دی هم میتونی انجام بدی که ای وی اف هر سری شانسش 40 درصد اگه بگیره جنین سالمه یا تخمک اهدایی. کسی بوده مشکل منو داشته باشه و بچه سالم بدنیا اورده باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه. تازه جواب گرفتم میخوام ببرم به دکترم نشون بدم. تو ازمایشگاه ژنتیک بهم گفتن میتونی یه بار دیگه شانستو امتحان کنی یا اینکه بری مرکز ناباروری رویان یا ابن سینا
خودم خیلی میترسم بازم تکرار بشه واقعا از نظر روحی اذیت میشم
عزیزم به نظر من اگر بهت گفتن ای وی اف بهترین راه برای شما خوب انجامش بده وقتی درصد نوفقیت هم چهل درصده.دیگه بعدش امینو میشی یه چند درصدم ادم باید بسپاره به خدا و توکلل کنه به خدا .واسه همه کارا همبنه
نه. تازه جواب گرفتم میخوام ببرم به دکترم نشون بدم. تو ازمایشگاه ژنتیک بهم گفتن میتونی یه بار دیگه شا ...
به نظرم اگه میتونی یه مرکز ژنتیک هست در شهرک غرب به نام مرکز ژنتیک کریمی نژاد، اونجا هم یه سر بزن، دکتر من چتد تا مریض خاص رو که داشته برام تعریف کرد که فرستاده اونجا و اونا چقدر کمک کردن و بالاخره بعد از ۴ تا سقط با فرستادن آزمایشاتش به سوییس تونستن راه حل رو پیدا کردن و الان یه بچه ۳ ساله داده