2777
2789

دیگه تو چشاش نگاه نکن 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به پدر شوهرت و مادر شوهرت بگو شوهرتم كجبور كن جلو اونا قول بده ديگه اين كارو نكنه وگرنه بد ميبينه

واسه حل شدنمشكلميهصلواتميفرستين!؟♥️خدايا شكرت بابت خانواده ي خوب همسر خوب شكرت هزاران بار♥️

یه ارازل اوباش بهش فوش داده بود 

شب میخواست اسلحه سفارش بده بره حسابشو برسه 

منم گفتم نکن گفت من غیرتم قبول نمی کنه 

منم زنگ زدم باباش امدن 

بعد رفتن خانوادش کتک زد

یه ارازل اوباش بهش فوش داده بود  شب میخواست اسلحه سفارش بده بره حسابشو برسه  منم گفتم نک ...

کاش به باباش زنگ نزده بودی 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 
مگه فیلم هندیه😕

صدای منو می‌شنوید از نی نی سایت 

آشتی کردیم  ولی مسله خیلی مهم بود  فکر کنم ارزشش رو داشت  میگم چی شده یه راه کار ب ...

اگه ارزششو داشت نوش جونت تا باشه از این ارزشها.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.