2777
2789
عنوان

مسکن ملی

127 بازدید | 17 پست

سلام من کاربری مامان پرهام بودم رمزمو یادم رفته هی تلاشکردم نشد تا این کاربری رو ساختم خواستم ببینم چه کسایی ثبت نام کردن ؟ اطلاعی دارید چجوریه اول ثبت نام چقد میخوان بعدش ماهی چقد باید بدیم و..... کلی اطلاعات میخوام لطفا کمک کنید شنبه ثبت نام خوزستان هست هنوز هیچ پولی ندارم ک بدم بشون استرس دارم نمیتونم وام بدم نمیدونم چیکار کنم خونه میخوااام 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکوکن هر چه پول از هر جا در میاری میدی بهشون بعد همش زیر قولشون میزنن

منطقه پایین تر بخرید ولی خودتون

یه صلوات برای سلامتی همه مامانای گل بفرستید و مامان منم مهمون کنید  
نگا ۴۰ درصد پیش میگیرن حدود ۱۰۰ تومن بعدش وامش ۱۸ درصده قسطاشم بالا ۱ تومنه

شما ثبت نام کردین؟ خود لحظه ثبت نام باید پرداخت شه؟  خب اگه وام نخوام چی؟ ولی یجا میگن ۳۰میگیرن  سال بمونه بعد پس میدن ک بتونی وام ۸ درصد بردا ی

شما ثبت نام کردین؟ خود لحظه ثبت نام باید پرداخت شه؟  خب اگه وام نخوام چی؟ ولی یجا میگن ۳۰میگیرن ...

نه لحظه ثبت نام پول نمیگیرن من ثبت نام نکردم پریشب داشتن کارشناسی میکردن گوش دادم تو تی وی

مشکوکن هر چه پول از هر جا در میاری میدی بهشون بعد همش زیر قولشون میزنن منطقه پایین تر بخرید ولی خود ...

زیاد میل ب ثبت نام ندارم  ولی ظاهرا پایینترینقیمته اینجا زیر ۵۰۰ نیس اصلا

دقیقا چیا میگفتن کدوم شبکه ی سرچ بزنم ببینمش

بخدا یادم نیست فقط درگیر بودن میگفتن اخه کی میتونه اینهمه پول پیش بده و قسط بالای۱ تومن

شما ثبت نام کن بعد اگ نخواستی امتیازتو بفروش بنظرمن

بخدا یادم نیست فقط درگیر بودن میگفتن اخه کی میتونه اینهمه پول پیش بده و قسط بالای۱ تومن شما ثبت نام ...

اره همین کارو میکنم اول ببینم میتونم یا نه  ولی اقساطش برا قشر متوسط واقعا بالاس