2777
2789
عنوان

امروز تزریق چربی دارم

269 بازدید | 17 پست

سلام دوستان کسی تزریق چربی برای خط خنده انجام داده ساعت دو نوبت دارم یه ذره نگرانم البته ازدکترم مطمئنم گفته کامل یک جلسه تزریق نمیکنم که ورم کنه دو جلسه میشه شایدجلسه اول زیادتغییرنکنم ولی جلسه دوم خیلی تغییرمیکنم درضمن من شیرازم خط خنده فقط دارم هزینه شده ۳میلیون

مامی کیا ی سابق هستم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😦سه ملیون من با روغن نارگیل خط خندمو محو کردم و صورتمو تپل کردم

چه جوری به منم یادبده

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
خیلی چرب جوش نزد صورتت؟

ن فقط ب اون چروکا

اینجا خیلیا ازش تعریف کردن ، منم امتحانی زدم دیدم بهترشد خط خندم

منم رژیم گرفتم بدجور خط افتاد

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
برای من که هیچی جواب نداددیگه خسته شدم دکتر گفت چربی دائمی هست ولی ژل موقتیه

فیلر بزنی بهتره 

5 سال میمونه

یکی از دوستای من هم ژل زد هم چربی میگه پوستم خیلی کش اومده 

عشق بلایی است که همه خواستارش هستند.  
واقعا؟!چه مدت و کیا زدی؟منم داره خط میندازه

بله ، چندتا کاربره دیگه هم امتحانش کرده بودن منم ب هوای اونا استفاده کردم

شبا قبل خواب

تا زمانیکه چروک بهتر بشه استفاده میکردم

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
فیلر بزنی بهتره  5 سال میمونه یکی از دوستای من هم ژل زد هم چربی میگه پوستم خیلی کش اومده  ...

فیلر نمیدونم انجام میده یانه دکترم چربی رو بیشتر قبول داره برای یکی ازمریضاش تزریق کرده بوددیدمش عالی شده بود

مامی کیا ی سابق هستم