2777
2789

سرچ کن

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبی هس که پایین نمیاد

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

ما کلن خانوادگی گرفتیم😭😭😭 

تب بالا... بدن درد شدید و گاهن سردرد... سرفه... حالت تهوع و ..... 

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life

تب و لرز شدید و حالت تهوع

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.

شاه علامت آنفلوانزا را بشناسید/تشدید بیماری در هوای آلوده🤒

🔹کارشناس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت: 80 درصد موارد ابتلا به آنفلوانزا معمولا بدون علامت، کم علامت و یا خفیف هستند که نیازی نیست به پزشک مراجعه کنند

🔹 مراجعه به پزشک زمانی لازم می شود که فرد مبتلا در روز دوم و سوم بیماری، احساس تنگی نفس می کند.

🔹 معمولا علامت آنفلوانزا با درد بدن، گلو درد، سرفه و تب بالا همراه است.  

🔹 این بیماری در موارد خفیف هیچ خطر جدی نداشته و کشنده نیست، در 20 درصد موارد که تب بیمار در روزهای سوم و چهارم کنترل نمی شود و پایین نمی آید، لازم است پزشک حتما او را ویزیت کند و اگر عفونت به ریه ها نریخته بود، می تواند به بیمار اطمینان دهد که مشکل خاصی نیست و خوب می شود

چندروز تب بالا ک هیچ جوری پایین نمیومد.بعد بدن درد شدید و بیحالی زیاد.بعدم سرفه.ازمایش بده اگر مطمعن شدی فوری داروشو بده تا ب ریه اش نزده

پسرکم دنیایم با وجودت همرنگ چشمانت آبیست
چندروز تب بالا ک هیچ جوری پایین نمیومد.بعد بدن درد شدید و بیحالی زیاد.بعدم سرفه.ازمایش بده اگر مطمعن ...

ازمایش چی ببرم وای خدا بچه شما خوب شد خیلی نگرانشم😢😢😢😢😢