2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 36 پست
بدترین واکسن ۱۸ماهگیه😥شنبه زدم هنوز داغه بچه

توروخداااااا؟؟؟؟ منم فردا میرم

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد که واکسنشو زدی ببرش یه جایی که بدوه و بازی کنه موادش پخش بشه خیلی خوبه

جدی؟؟؟ آخه اذیت میشه.. اشکال نداره

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
توروخداااااا؟؟؟؟ منم فردا میرم

قبل اینکه ببریش یا ۵سی سی شربت استامینوفن کودکان بده یا سه برابر وزنش قطره استامینوفن بده(تو بهداشت گفتن دوبرابر وزن براشون کمه)ولی شربت خیلی بهتر از قطره هست تبشون خیلی بالا میره خصوصا شب اول اصلا نخوابیدم

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

من بردمش خیلی بازی کرد بعدش فقط ظهر تا شب درد داشت فرداش دیگه سرپا شد 

مرسی از راهنماییت عزیزم