2777
2789
عنوان

شوهرم هنوز پای لپ تابشه

305 بازدید | 14 پست

ساعت 6 امده نشستم یه کم . بعدم رفت پیش پدر مادرش و امد با دخترم بازی کرد .دخترم ساعت ده خوابید ِشوهرم از ساعت ده رفت نشست پای لپ تاپش کارهاش انجام بده دیگه داره یک میشه دو بار رفتم گفتم تموم نشد کارت گفت نه برو بخواب طول میکشه .منم ناراحت شدم همش کار کار 

پس توچی؟؟

همش که شد پدر مادر دختر لب تاب...!!!

همیشه اینه؟؟

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم همینطوره مداموشیش زنگ میخوره و ۱ساعت به حرفه واسه کارش تا میایم دوکلمه باهم حرف بزنیم دوباره زنگ میخوره خداروشکر کاش کار باشه وهمش به کار باشه با این اوضاع جامعه شکر کن خواهر بی کارو بی آر نیست واسه تو ودخترش داره تلاش میکنه

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
شوهر منم همینطوره مداموشیش زنگ میخوره و ۱ساعت به حرفه واسه کارش تا میایم دوکلمه باهم حرف بزنیم دوبار ...

گوشیش اشتباه نوشتم

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
کارش زیاده .در هفته پیش میاد سه چهار باری که بشینه پای کارش ولی من حرص میخورم 

خب شوهرت کار نداشت محتاج نون شب بودین خوب بود؟؟

ناشکری نکن وضعیت خیلیارو ببین

نون شب ندارن

ی کارگری هن نمیتونن بکنن

ی نون خودت بخور ی نون درراه خدا بده ک شوهرت کار داره درآمد داره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

زنی، سیاست زنانه داشته باش

اول خلقیات شوهرت رو بسنج

بعدش اگر دیدی از نظر خلقی - روانی آمادگی داره

یک عطر س.ک.سی بزن، برو سمتش

پای لبتاب که نشسته، شروع کن به ماساژ و نوازش شونه ها و گردنش خیلی آروم و ملو

بعدش سطح نوازش رو انتقال بده به کمر پهلو و پایین تنه

بعدش دیگه خدا بزرگه

لذت ببرین