2777
2789
عنوان

هنوز بچه دوم نیومده..... اما اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 26 پست

دو‌تا بچه که پدر و مادر اینجوری دارن بهتره نباشن اصلا

عزیزم رو روابط خودتون کار کنین بعد دومی رو بیارین

منم اوایل بدنیا اومدن دخترم اوضام خیلی خراب شد، فک میکردم زندگیمو از دست دادم

به خودم اومدم و خودمو حال بدمو جمع کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهات موافقم.درسته از وقتی حامله شدم شوهرم عوض شده.یعنی خدا رو شکر خیلی خیلی بهتر شده.ولی واقعا از ل ...

انشالله نی نیت ارومه

من چون واقعا دست تنها بودم خیلی زده شدم از بچه داری هیچکس و نداشتم شوهرمم خسته از کار همش خواب

الان ب دنیا اومده؟؟ مگه چ شرایطی پیش اومد؟؟؟ البته اگه میتونیبگو

الان ماه اخرم.شرایط دو راهی بین اینکه بچه دوم بیارم یا نه.من مجبور شدم به خاطر زندگیم رازی بشم.البته نه اینکه خودم از بچه متنفر بشم.بچه تو خیلی کوچیکه.یکم که بزرگتر بشه میبینی چقدر تنهاست.شوهر من خیلی اصرار به بچه داشت.از راههای مختلف میخاست راضیم کنه.باردار شدنم یه شوک بود به زندگیمون.یعنی یه جورایی لازم بود.که دوباره بهم نزدیکتر بشیم.

خدایا گاهی نگاهی

منم یه دختر ۸ ساله دارم اصلا نمیتونم به یه بچه دیگه فکر کنم خیلی سخته بعد این همه سال بخوام دوباره بیدار خوابی و ....تحمل کنم خداروشکر همسرم هم درک میکنه و با وجودی که دوتا بچه دوست داشت راضی شده تک فرزند بمونیم شمام اگه میخوای بیاری فاصله سنی خیلی زیاد سخت میشه ۴ یا ۵ سال مناسبه

انشالله نی نیت ارومه من چون واقعا دست تنها بودم خیلی زده شدم از بچه داری هیچکس و نداشتم شوهرمم خسته ...

نی نیم هنوز به دنیا نیومده.ماهه اخرم.البته یه پسر نه ساله هم دارم که فرشته اس.منم تک و تنهام .تو شهر غریب.شوهرمم درگیر کار و مشغله هاشه.در کل کل زحمت هاش ماله خودمه

خدایا گاهی نگاهی
نی نیم هنوز به دنیا نیومده.ماهه اخرم.البته یه پسر نه ساله هم دارم که فرشته اس.منم تک و تنهام .تو شهر ...

منم مثل شما احتمالا دخترم 9-10ساله بشه دومیو میارم حداقل از پس کارهای خودش بربیاد یه دقیقم بتونه بچه رو مشغول کنه کافیه برام 

البته نمیدونم بچه مدرسه ای چقدر نیاز به رسیدگی داره