2777
2789

سلام بچه ها من دو هفته س بخاطر خارج از رحمی سقط کردم قبلشم دچار افسردگی بودم دارو مصرف میکردم الانم فلوکستین و پروپانول میخورم ای یو ای کرده بودم خارج رحمی شد همسرم ازو اسپرم هست همو خیلی دوست داریم ولی ۴ ماهه هیچ رابطه جنسی نداریم اصلا من خیلی سرد شدم چیکار کنم یکم شاد بشم و بتونم سرد نباشم؟خیلی دارم اذیت میشم  تحت نظر دکتر روانپزشکم هستم....

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻

دکتر طب سنتی خوب پیدا کن برو پیشش،من به این نتیجه رسیدم روح چیزی نیست که بخواد حالش با دارو شیمیائی خوب بشه ولی اصلاح مزاج و نحوه خوردو خوراک رو روحو روان تاثیر میذاره،بعضیا به دکترایه طب سنتی میگن دکتر علفی ولی طرف اگه حاذق باشه واقعا جواب میگیری یه بارم این روشو امتحان کن

دکتر طب سنتی خوب پیدا کن برو پیشش،من به این نتیجه رسیدم روح چیزی نیست که بخواد حالش با دارو شیمیائی ...

مرسی عزیزم ممنونم چشم مرسی واقعا چون دارم اذیت میشم😔

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم ممنونم چشم مرسی واقعا چون دارم اذیت میشم😔

منم دو سال تمام درگیر وسواس شدیدو افسردگی بودم درکت میکنم عزیزم خیلی سخته،آرزوم بود یه شب با خیال آسوده بخوابم،حتی تو خوابم ذهنم درگیر بود

منم دو سال تمام درگیر وسواس شدیدو افسردگی بودم درکت میکنم عزیزم خیلی سخته،آرزوم بود یه شب با خیال آس ...

واقعا خیلی سخته مرسی عزیزم امیدوارم همیشه سلامت باشی

واقعا خیلی سخته مرسی عزیزم امیدوارم همیشه سلامت باشی

سلام بهتری  شما ...  عزیزم دکترت  نصر بود  ..

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

عزیزم پیش دکتر نصر رفتی ای یو آی کردی وناموفق بود؟

منم یه بار خارج از رحم‌شدم و الان چون باردار نمیشم خیلی میب جنسیم کم شده

میشه شماره مطب و ادرس دکتر نصر رو بهم‌بدی؟

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من