2777
2789
منم موعد پریودم شنبست  پریودتون چند روزست چندم اقدام کردید  به هاله امیدوار نباش اصلا بی ...

من 28 روزم. این ماه چون قرار بود iui بشم هم قرص خورده بودم هم آمپول تقویت تخمک زده بودم که رفتم سونو دکتر گفت تخمک آزاد شده. ینی زودتر از زمان معمول آزاد شده بود. و اینکه چند بار تا بحال برام پیش اومده که بیبیم مثبت شده ولی با چند روز تاخیر پری میشم. حالا منتظرم تا ببینم خدا چی میخواد . ایشالا شما هم اینماه مثبت میشی

خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم چندم ازاد شد  منم 28روزم  اخریم پریودم19ابان بوده  بهم خبر بده چیشد

روز12 رفتم دکتر آزاد شده بود. امروز میرم آزمایش بدم.

وای خدا خیلی خوشحال شدم مبارک باشه عزیزم برای منم دعا کن

ممنون عزیزم حتما. دکتر گفت مشکوکه ۴۸ ساعت دیگه ازمایشو باید تکرار کنی که ببینیم روند رشد بتا چجوریه

عزیزم مبارک باشه. انشاالله بسلامتی بغل بگیریش. مارک بی بی چکت چی بود؟

خیلی ممنونم عزیزم. مدیکور. من واقعا به مدیکور ایمان اوردم، اصلا کاذب نداره. اگر هم مثبت بشه بعد منفی دلیلش این نیست که کاذبه، یه سطحی از هورمون hcg تو بدن بوده که مثبت نشون داده. من قبل از ازمایشم یه بیبی دیگه زدم، ایرانی بود مارکشو یادم نیست کاملا منفی نشون داد 

خیلی ممنونم عزیزم. مدیکور. من واقعا به مدیکور ایمان اوردم، اصلا کاذب نداره. اگر هم مثبت بشه بعد منفی ...

بله درسته ولی من هم مدیکور. خیلی سرکارم گذاشته تو تاپیکام هست 😜خداروشکر. که مثبت شد بهم خبر بده بتات چند شد 

بله درسته ولی من هم مدیکور. خیلی سرکارم گذاشته تو تاپیکام هست 😜خداروشکر. که مثبت شد بهم خبر بده بتا ...

باشه عزیزم حتما. جمعه یا شنبه دوباره از میدم

بله درسته ولی من هم مدیکور. خیلی سرکارم گذاشته تو تاپیکام هست 😜خداروشکر. که مثبت شد بهم خبر بده بتا ...

من دیروز دوباره آز دادم ۷۵ شده. امروز میرم دکتر