2777
2789

الان اومدم دکتر تیروییدم گفتم میخام لاغر شم گفت یه امپول لاغری هست دوسداری بنویسم برات قیمتش۳۸۰ تومنه دوزی هر روز استفاده میکنی اشتهارو میبنده من ماه دیگه میخوام برم ای یو ای میگم نکنه ضرر داشته باشه از یطرفم دکتره میگفت هیچ ضرری نداره فقط اشتهارو میبنده الان نمیدونم بگیرم بنظرتون وزنمم خیلی بالاس حداقل قبل بارداری یکم کم کنم بعدا افتضاح نشم 

من با امپول نشنیدم اما هشت کیلو باید کم کنم رفتم دکتر تغذیه و خوبم دارم پیش میرم 

منم خودم‌ رژیم میگیرم این امپول هم داروخانه ها دارن مطمعنا چیز بدی بود نداشتن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خودم‌ رژیم میگیرم این امپول هم داروخانه ها دارن مطمعنا چیز بدی بود نداشتن 

نمیدونم من کسیو ندیدم تا حالا تزریق کرده باشه ولی گلا هم داروخانه هام خیلی چیزا دارن که واسه سلامتی خوب نیست 

نمیدونم من کسیو ندیدم تا حالا تزریق کرده باشه ولی گلا هم داروخانه هام خیلی چیزا دارن که واسه سلامتی ...

والا منم ندیدیم بخاطر همین برام عجیبه  الان بخاطر سلامتیم نگران نیستم میترسم توی روند ای یو ای  اختلال ایجاد کنه 

اهان اگر میتونی با مطبش تماس بگیر 

کلینیک رویان میرم هربار یه دکتره. الان خوندم تو اینترنت میگه هیچ عوارضی نداره فقط سوخت و ساز بدن رو بالا میبره حتی خونرسانی و ضربان قلب رو هم تنظیم میکنه