2777
2789

وای که این مردم به همه چی کار دارن

بچه ها باهم فرق دارن

ایندفعه اگر کسی گفت بگو عذر میخوام از اینکه بچه هام نمیتوتن اورانیوم غنی کنن😑

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اگه بنظر خودت تاخیر دارن یچیز دیگس. بگو تا راهنماییت کنم. 

اما حرف بقیه برات مهم نباشه

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
چی بگم والا حالا یه راهنمایی بکن بیزحمت

مثلا حرکتی؟ راه میرن ب تنهایی؟ ب حالت توالت ایرانی میتونن بشینن؟ 

گفتاری؟ چنتا کلمه میگن؟ جمله مبگن؟

دستورپذیری دارن؟ حرفات رو متوجه میشن؟

بازیاشون چطوره؟

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
مثلا حرکتی؟ راه میرن ب تنهایی؟ ب حالت توالت ایرانی میتونن بشینن؟  گفتاری؟ چنتا کلمه میگن؟ ج ...

حرکتیشون خوبه اره تنهایی راه میرن وقتی ببخشیدا پی پی داشته باشن به حالت دسشویی میشینن بابا ودایی و ننه و اب و ممه اینارا میگن دیگه اره نکن دست نزار جیزه واینارم میفهمن بازی هم همیشه درحال شیطونی وریخت وپاش وبازین😥

حرکتیشون خوبه اره تنهایی راه میرن وقتی ببخشیدا پی پی داشته باشن به حالت دسشویی میشینن بابا ودایی و ن ...

پس نگران بچه هات نباش. الحمدلله خوبن.

فقط اون بقیه رو ک هی گیر میدن بفرست پیشم ی ویزیت بشن😎😎