2777
2789
عنوان

برادرشوهر گاو

283 بازدید | 15 پست

شوهر من صب تا عصر سرکاره پدرشوهرم همسایمونه

برادرشوهرم 31سالشه مجرده و بیکار

هرشب میاد اینجا از شیش تا دوازده شب.انقدم پررو هست که حد نداره.هرشب سفره که پهن میشه میشینه پای سفره.عادت کرده‌.از بس اینجاس دیگه اگه با شوهرم بحثی یا اختلاف نظری داشته باشیم و شبا بخایم حل کنیم جلو‌اونه دیگه.شوهرمم کم عقله همه جور حرفی میزنه جلوش دیگه .یه بار به شوعرم گفتم اسایشم داره سلب میشه.گفت برادرمه.بعد انقد کم عقله ک ب داداششذگفت زنم دوست ندارع اینجا بیای.از اون ب بعد لج کرده بیشتر میاد.خسته شدم ....دیگه امشب بحثمونو دید.شوعرمم خوبع ولی ساده و کم عقله..جلو داداشش همه هست و نیستمونو رو کرد.خسته شدم.خسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خانواده شوهرت بگو اگه اونا طرفشو گرفتن یا حرف اونارو گوش نکرد به یکی از بزرگای فامیل خودشون بگو نصیحتش کنه. اینطوری دلخور میشه ولی به جهنم آسایش خودت مهمتره

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی

چقدر پررو،تو واسه چی دفعه ی اول رو دادی که الان به اینجا بکشه؟؟پرتش کن بیرون بی حیا رو

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
[QUOTE=114284940]خجالت از سنش نمیکشه میاد خونتون[/QUOTEحیوونه حیوون.از عمد ی حرفیو میکشه وسط تا ب من ...

والا خوب طاقتی داری...من حوصله خودمم ندارم

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏