2777
2789

بچه ها کسی بوده بارداری اول قلب جنین تشکیل نشده باشه اما بارداری دوم نی نی سالم به دنیا بیاد؟ بارداری اول و دومتون چه فرقی باهم داشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کورتاژ نشدم 4 ماه از سقطم گذشته و الان آز مثبت شده.همش فکرم نکنه دوباره مشکل داشته باشه

من۸ماه پیش قلب تشکیل نشد کورتاژشدم . الان حامله هستم هنوز سونو نرفتم .حالتو درک میکنم خیلی حس بدیه دوست داری زودتر بری سونو و خیالت راحت بشه که قلب داره.مخصوصا من که همون علائم قبلی زو دارم😭‌ خدا کنه قلب نی نیت تشکیل بشه عزیزدلم فقط به خدا توکل کن .برات دعا میکنم🤲

برای سلامتی نی نی تو راهیم ۱ صلوات میفرستید .🙏
من۸ماه پیش قلب تشکیل نشد کورتاژشدم . الان حامله هستم هنوز سونو نرفتم .حالتو درک میکنم خیلی حس بدیه د ...

مرسی عزیزم.ایشالا شما هم با خبر خوش از سونو برگردی.توروخدا سونو رفتی یه پیام به من بده چون شما جلوتری .ایشالا برا شما تشکیل بشه منم امیدوار بشم

مرسی عزیزم.ایشالا شما هم با خبر خوش از سونو برگردی.توروخدا سونو رفتی یه پیام به من بده چون شما جلوتر ...

ان شالله. اما من نمیخوام زودتر برم . به تاریخ پری میخوام ۹ هفته برم . فکر کنم شماهم دیگه اونموقع بری .اماچشم خبر میدم شماهم خبر بده عزیزم.

عزیزم.خداروشکر .الان به دنیا اومده یا باردارید؟ علائمتون با بارداری اول که قلب تشکیل نشد چه تفاوتی د ...

من سقط كردم نميدونستم باردارم،يهو خون ريزي كردم 

الان باردارم

ان شالله. اما من نمیخوام زودتر برم . به تاریخ پری میخوام ۹ هفته برم . فکر کنم شماهم دیگه اونموقع بری ...

انشاءالله.البته منم تا 9 هفته نمیخوام برم.چون دفعه قبل زود رفتم و خیلی استرس گرفتم .بعضیا میگن خود این استرس جلو رشد جنین میگیره

انشاءالله.البته منم تا 9 هفته نمیخوام برم.چون دفعه قبل زود رفتم و خیلی استرس گرفتم .بعضیا میگن خود ا ...

آره عزیزم استرس خودش بدترین درده. ایشالا قلب نی نی خوشگلت تشکیل میشه .سوره یس زیاد بخون