2777
2789

سلام بچه ها بیاید دور هم باشیم به هم دیگه روحیه بدیم و از روندش بگید من خودم ماه دیگه دوره م شروع میشه و قراره رویان تهران ای یو ای بشم خداروشکر دکتر گفت که خودم و همسرم مشکلی نداریم و فقط چون عجله برای بارداری داریم این تجویز رو برامون کرد و من خیلی خوشحالم 🙈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت. شروع شده دورتون 

هی شروع میشه تموم میشه باز شروع میشه 😄😄😄 ای یو ای شدم دو بار ای وی اف سه بار تخمک کشی الان یه جنین فریز دارم الان باز تو دوره قبل تخمک کشی هستم که بعدش باز فریز بشه بعد تعطیلات عید انتقال بدم 

قبل ای یو ای چیا خوردید بعدش چیا خوردید چطوریه من خیلی کنجکاوم درباره ش 

ممنون.من تنبلی تخمدان شدید دارم.از روز سوم لتروزول خوردم روز هشتم عکس رنگی انداختم گفت هیچ مشکلی نداره.روز نهم سونو شدم دکترم گفت با لتروزول اصلا تخمدانت فعال نشده.برای همین شش تا آمپول گنادوتروپین داد.روز چهاردهم  هم ای یو ای کردم .

هی شروع میشه تموم میشه باز شروع میشه 😄😄😄 ای یو ای شدم دو بار ای وی اف سه بار تخمک کشی الان یه جنی ...

ایشاله بسلامتی عزیزم دکترت کیه من یکبار میکرو شدم  ابن سینا دوساله ازدواج کردم پارسال میکرو شدم واقعا تخمک کشی عملش وحشتناک سخته و اصلا دوسندارم دوباره تجربه ش کنم و من اون ۱۷ روز روزی دوتا پروژسترون میزدم تا سه ماه جای امپول التهاب داشت و خیلی اذیتم میکرد  ولی کلینیک رویان گفت هم سنت پایین هست هم ذخیره ی تخمدانت عالیه هیچ مشکلی نداری شوهرتم خوبه چرا اخه احمقا برات میکرو تجویز کردن من میگم ای یو ای چون خودت میگی عجله دارم 

ممنون.من تنبلی تخمدان شدید دارم.از روز سوم لتروزول خوردم روز هشتم عکس رنگی انداختم گفت هیچ مشکلی ندا ...

ایشاله که به نتیجه ی دلخواهت میرسی عزیزم اصلا استرس نده به خودت راستی بعد انتقال  باید نزدیکی داشته باشی  و عادی زندگیتو کنی یا نه مثل ای وی اف استراحت مطلق  و بدون رابطه 

ایشاله بسلامتی عزیزم دکترت کیه من یکبار میکرو شدم  ابن سینا دوساله ازدواج کردم پارسال میکرو شدم ...

منم دو بار که میکرو شدم جایی دیگه بودم رویان فعلا یه بار تخمک کشی کرده با یه ای یو ای که نا موفق بود الان باز دکتر گفت تخمک کشی کن .. دکترم رمضانعلی بود که رفت خارج الان دکتر شیوا 

منم دو بار که میکرو شدم جایی دیگه بودم رویان فعلا یه بار تخمک کشی کرده با یه ای یو ای که نا موفق بود ...

انشاله که این بار موفقیت امیز باشه عزیزم من بار اوله ای یو ای میکنم خیلی کنجکاوم درموردش تو این سایت خوندم بعد ای یو ای استراحت مطلق لازم نیست مثل ای وی اف و میتونی نرمال زندگی کنی 

انشاله که این بار موفقیت امیز باشه عزیزم من بار اوله ای یو ای میکنم خیلی کنجکاوم درموردش تو این سایت ...

اره استراحت مطلق نداره کاملا زندگی عادی انشاالله که نتیجه میگیری 

ایشاله که به نتیجه ی دلخواهت میرسی عزیزم اصلا استرس نده به خودت راستی بعد انتقال  باید نزدیکی د ...

دکتر به من گفت برمیگیردی مثل روزهای اول.اصلا استراحت نیازی نیست