2777
2789

سلام !

خانم های عزیز که تحت تاثیر این سایت به صورت پیش فرض تنظیمات کارخانه شما روی مد سوء ظن و بدبینی تنظیم میشود ‍!

من دوست دارم همسرم فکرش از همه آنچه نفرت و کینه و بد بینی هست خالی باشه !!!

من دوست ندارم وقتی به خانه بر میگردم به خاطر تاپیک های که مطالعه کرده باشه عصبانی باشه ! و توی دلش نفت و پنبه آغشته به هم باشه تا وقتی من کمی اخم کردم آتش درونش شعله ور شه !!!

خانم عزیز ................... به جای مطالعه تاپیک های آکنده از نفرت و ... کمی به آرامش خود اهمیت بده ! همسر مهربانم من تو را مهربان می جویم !

حضور من در این سایت ، صرفا جهت شناخت خصوصیات رفتاری بانوان و یاد گرفتن چیزهایی هست که در اجتماع به ما آموزش ندادند ! لطفا قضاوت نکنید ، عمده تاپیک های بنده برای بیدار کردن افراد خواب آلود هست. لطفا محترم باشید و قبل از حرف زدن کمی تعقل کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره رو خیلی ازخانما تاثیرگذاشته بعضی تایپکا 

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

شما اگر رفتارت درست بشه خانمت تحت تأثیر اینجا قرار نمیگیره ....

و بعد مردی که تو محیط خانومانه باشه احوالش مشخصه ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

این آخریو ب خودش بگو  چرا تو تاپیک گفتی ای طبیب 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

مطمئنن زنتم خوشش نمیاد بیای تو سایت زنونه

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد