2777
2789
عنوان

بسته بودن لوله های رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 4811 بازدید | 39 پست
من خودم همین مشکل داشتم ماه بعد از عکس رنگی باردار شدم  جالب بمن گفت چسبندگی هم نداشتی و کلا د ...

منم انداختم گفتن اصلا چسبندگی هم نداشتی و جفتش بازه 

من انقد دپرس شدم گفتم کاش حداقل یکیش بسته بود ک باز میشد فک میکردم اینطوری احتمال بارداری میره بالا 

حالا شما میگی مشکل نداستی بعدش باردارشدی درسته

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل منم همین بود بعد عکس رنگی یکی از لوله هام باز شد اما یکیش چسبندگی داشت با همون یکی حامله شدم اما بعد زایمان مجددا بسته شد الان سه ساله که جلوگیری ندارم و باردارم نمیشم

میترسم وحشتناک باشه

عزیزم من اون لحظه درد بدی داشتم میخواستم جیغ بکشم بیام بیرون ولی یهو از بین رفت 

بعدش هم پشیمون بودم گفتم این چه زندگی زن اینقدر زجر بکشه 

ولی الان که باردارم خدا رو شکر می‌کنم که این مرحله را هم پشت سر گذاشتم 

قوی باش عزیزم 

تو‌میتونی 

منم انداختم گفتن اصلا چسبندگی هم نداشتی و جفتش بازه  من انقد دپرس شدم گفتم کاش حداقل یکیش بسته ...

اره عزیزم 

من دقیقا همون موقع که کارش تموم شد گفتم بسته بودن 

گفت نه اصلا 

تو‌جواب تم‌نوشته بود هر دو لوله باز هستن 

من اون ماه نه ولی ماه بعدش اقدام کردم باردار شدم 

توکلت به خدا باشه 

راستی من یکم فولیکول سمت راستم ضعیف بود قرص تقویتی هم برام نوشته بود 

اصلا همسرم مشکل نداره ولی علت صلی گرفتگی لوله ها عفونته که من اصلا ندارم بعدش اگه لوله هام بسته بودن ...

عفونت يكي از دلايل بسته بودن ميتونه دلايل ديگه اي هم داشته باشه

من خودم سال پيش دي ماه عكس رنگي گرفتم لوله ها كاملا سالم و باز بود همسرمم نرمال بود ولي نمي گرفت

من زياد اضطراب داشتم و هر روز فكرم اين بود كه وقتي سالميم چرا نمي گيره تا اينكه خودمو زدم به بيخيالي 

ديگه نه كيت تخمك گذاري خريدم نه حتي ديگه حساب كتاب كردم ببينم كي بايد اقدام داشته باشم تو بي خيال ترين حالت ممكن باردار شدم