2777
2789
عنوان

واکسن چهار ماهگی پسرم

580 بازدید | 15 پست

یکساعت پیش رفتم و واکسن چهار ماهگی پسر گلمو زدن .فداش بشم کلی گریه کرد الانم رو پام خوابه گهگاه هق هق میکنه تو خواب.خدایا شکرت بابت همه نعمتات.پارسال 15آذر بی بی مثبت شد گل پسرم 4ماهگیت مبارک انشالله روزی هر کس بچه میخواد بشه

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداحفظش کنه منم امروز واکسن۶ماهگی دخترم زدم وزن  وقدپسرتون چنده

بسلامتی عزیزم.

وزن7

قد63

وای واکسن خیلی سخته..واکسن دوماهگی دخترم که خیلی اذیت کرد دوروز جیغ میزد ازروز سومم سرماخوردگیش شروع شد بااینکه ازخونه بیرون نبردمش اصن...ماه دیگه ام چهارماهگی داره میشه تجربه هاتون روبگین؟؟❤

ماشاا.. چه تپله.. دختر منم ۴ماهشه.. قبل اینکه برم واکسن بزنم بهش تب بر دادم.. خیلی درد داره.. چند رو ...

خانمه ت  بهداشت گقت وزنش با منحنی کمی فاصله داشت.که. تو عکس تپل میفته بیشتر  انشالله زودی خوب بشن

وای واکسن خیلی سخته..واکسن دوماهگی دخترم که خیلی اذیت کرد دوروز جیغ میزد ازروز سومم سرماخوردگیش شروع ...

دو ماهگی چون بچه کوچیکتره و ضعیفه خیلی  اذیت میشه گریه میکنه.. قبل واکسن تب بر بده و کمپرس سرد و گرم بعد واکسن رو انجام بده و نذار تبش بالا بره..و حسابی شیر بده تا زود خوب شه

وای واکسن خیلی سخته..واکسن دوماهگی دخترم که خیلی اذیت کرد دوروز جیغ میزد ازروز سومم سرماخوردگیش شروع ...

حسین من دو ماهگیش خیلی کم اذیت کرد ماشالله خیلی خیلی کم انشالله اینم مث اون باشه.البته پسر بزرگم هم سر واکسناش اصلا اذیتم نکرد هر بچه یه جوره

ماشاا.. چه تپله.. دختر منم ۴ماهشه.. قبل اینکه برم واکسن بزنم بهش تب بر دادم.. خیلی درد داره.. چند رو ...

قد ووزن دختر گلت چنده