دخترم۱۱ ماهشه ۳ روزه ۵ صبح بیدار میشه بعد کلی جیغ زدن بالا میاره پیشونیشم داغه فک میکردم از دندونشه 😕 خوابشم زیاد شده از جمعه بهش سویق میدم ممکنه ازون باشه جز این چیز جدیدی ندادم
فقط صبح بالا میاره؟ آخه دندان که استفراغ نداره مراقب باش همه مریضن حالا، خدای نکرده نگرفته باشه. من به دخترم سویق ندادم نمی دونم اثر داره یا نه. ولی اگه فکر می کنی باعث ش اونه، بهش نده.
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب چند روز نده شاید حساسیت داشته باشه به بعضی مغزها هنو یک سالش هم نشده شاید براش سنگین باشه
افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش
خب چند روز نده شاید حساسیت داشته باشه به بعضی مغزها هنو یک سالش هم نشده شاید براش سنگین باشه &n ...
ولی حتما دکتر ببر
افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش