2777
2789
عنوان

چرا دوستم نداره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3279 بازدید | 26 پست
قطعا میگه خوشبخت بشی😐

بازم بهش بگو به تخمدان چپم   

با لبخند بگو مرسی توام همین طور 

یکی به من این حرفو میزد حالیش میگردم فکر نکنه اون نباشه کسی نیست 

یه کاری میکردم بفهمه اون نباشه بهترش هستتتتت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم بهش بگو به تخمدان چپم     با لبخند بگو مرسی توام همین طور  یکی به من این حرفو ...

من چند روز ولش کردم ،خیلی  زنگ میزد ،حتی آمد محل کارم که  شوخی کردم حرفهامو فراموش کن ,دوباره آشتی کردیم ،ولی میدونم موندنی نیست ۳۷سالشه

خدایا من دقیقا اینجام ....تو کجایی؟؟؟
قبول ندارم من اینو 

چرا و چیو؟

کلا نظر شما پسرا اینه که همه دخترا دنبال پولن یا ماشین پرستن و بخاطر این خیانت میکنن؟

اگه یه پسر هیچی نداشته باشه بازم رک و مستقیم میاد بگه دوست دارم یا سعی میکنه اون دختر رو یه جورایی نامحسوس نگهش داره؟

ببخشید ها ولی برام مهمه اینا که بدونم😇😇

چشمانتکرونابود و دل من قم بی دفا😃
ببابا زنو شوهراشم بعد ۷سال براهم تکراری و رو مخ میشن شما که دیگه دوست معمولی بودین

پس من براش تکراری شدم،خودشم هم گفت تو دعوا 😔

خوب خودت گفتی که دختر ها چجورین از دید ما همون درسته  اینم که میگی  بیاد بگه چی بشه صدرصد ...

پس من چرا چشمم مال اموالشو نمیبینه 😐

تو هم هستی  تو یکی ماشینش خارجی باشه میری دوست میشی یا یکی که مثلا پارس داشته باشه

چرا اینجور فکر میکنی؟ جوون تر بودم خواستگار پولدار داشتم رد میکردم به هوای این که منو میگیره یروز😐