اوه اوه یجوری شوهره رو راضی کن بگو بهتر نیس چون زندگی خودمونه خودمون تصمیم بگیریم آخه وسایل خونه منه ...
بخدا هزاررر بار گفتم الانم سر همین دعوامون شد😔 منم طبق معمول گریه... میگه نمیشه که هم خونه شیک بخوای هم اشپزخونه و وسایل شیک هم ماه عسل...والا من نمیخوام خودش هی میگه عروسی بگیریم بععدم بریم ماه عسل بهش هم نگفتم میخوام عالی ترین جنسا توی خونم باشه گفتم خب هر چقد میخواد خرج کنه مامانت پولشو بذه خودم بگیرم وسیله ها خونه منه خودم میخوام انتخاب کنم بعدم گفت من ندارم بخرم اینم نمیگم خودت پول داری برو هر چی میخوای بخر😔خیلی ناامیدم بررریدم الانم وضعیت داره روز به روز بدتر میشه نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم
خداجونم میشه به منم نی نی بدی؟🥲(یکسال و نیمه منتظرم)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آهان پس. اینجوریاست که پول مامانش خوب با مامانش برو خرید😂😂😂
ارههه من یه روسری انتخاب میکنم میگه برا چیته گرونه این .بعد دست میزاره رو یه روسری مال عهد بوق میگه این هم قشنگتره هم ارزون تره من با این برم خرید سالم نمیرسم خونه😊
خداجونم میشه به منم نی نی بدی؟🥲(یکسال و نیمه منتظرم)
نه فقط بهش فکر نکن تا آخره عمرت وقت زیاد داری و یه عالم وسیله میخری ذهن خودتو درگیر نکن من شب عروسیم کارتمو لباس عروس جای عروسی ماشین عروس حتی گل عروسو آرایشگاه عروس به انتخابم نبود اما فقط از اون شب لذت بردم رقصیدم البته مامانش کل سعیشو میکرد عروسی برا همه بشه زهر 😂😂
وای خوشبحالت میتونی بی تفاوت باشی من همش حرص میخورم
من فقط تو رابطم با همسرم دلم میخواد کلشو بکنم دیگرانو محل سگ نمیدم نمیذارم رو اعصابم باشن ولی روزی 60 یا 70 بار دلم میخواد کله شوهرمو بکنم😂😂😂مثه الان که عین خرس خوابیده خوروپف میکنه😅😅
۲ساله عقدم خسته شدم شوهرم یه شهر دیگس رسم جهیزیه نداریم همشو باید شوهرم بگیره تا ۱۰سال دیگه هم شب و ...
ای بابا خب خونواده ها باید کمک.کنن قانونا
زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبهروز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبهروز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤