2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دکترت مشورت کن اول ببین عیبی داره یا نه

چون واکسن هم همون ویروسه ضعیف شدس

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

ببین من خواهرم پزشکه میگه اینا خیلی موثر اونجوری نیستن، تازه یسریا وقتی میزنن یه سرمای بدی میخورن

شما دستاتو بشور، میوه های حاوی ویتامین سی زیاد بخور، بیرون میری ماسک بزن، محلول ضدعفونی کننده دست بخر استفاده کن

روزی سه مرتبه با خودت تکرار کن: هیچ کس ارزش ناراحت کردن منو نداره...

نه نزن خواهشمنوم‌اصلا معلوم نیست دوباره چه ویروسی به جون مردم انداختن که واکسن و قرص ای بیخودی باید استفاده کنیم‌

خودتو و بچه تو بسپر به خدا مراقب باش نرو بیرون جوشوندنی بخور اویشن و پونه و شلغم هم خوبه همش اسفند دود کن تو خونه 

●کاربری قبلیم ترکید برای بحث ب ن ز ی ن میدونستم میترکه ولی حرفموزدم.●دردی دارم مدت طولانیست که فقط درمانگرش خداوند هست ممنون میشم برام دعا کنید🙏😔💔(درد=بیماری) ●اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم،اینک فقط خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به به شوری چشم اعتقادی نداشتم.😔💔 ●کاشکی تو زندگیم هیچوقت هیچیزی را اینقدر بزرگ نمی کردم ،چون وقتی بزرگ کردم شد قسمتی از زندگیم و کوچک کردنش کار غیرممکنی شد 😔💔●(🌼خوشا دردی که درمانش تو باشی🌼خوشا راهی که پایانش تو باشی 🌼خوشا چشمی که رخسار تو بیند🌼حوشا ملکی که سلطانش تو باشی)●خدایا دردم با صبرم نمیخواند یا دردم را تنام کن یا صبرم‌را زیاد کن بدهکار قلبم شده ام.😔💔🙏●خدایا تنها امیدم تویی و بهت اطمینان‌دارم😊         
منم ۶هفته امه پرسیدم اگه سرماخوردگی نداشته باشی اشکال نداره

واکسن خودش ویروس ضعیفترش وارد بدن میشه برا جنین هی خوب نیس

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩