2777
2789
عنوان

شک و نابودی زندگی

355 بازدید | 11 پست

بیشتر وقتا تو زندگی های مشترک شک به خیانت آخرش به یقین تبدیل میشه.پس اگر شک دارید به خودتون حق این رو بدید طرفو زیر نطر بگیرید.من نمیفهمم آیا زنا هم به اندازه مردا خیانتکار شدن یا نه.واقعا مردی که خیانت نکنه خیلی کمه.تهش درمیاد تا آخرش یواشکی حتی درحد چت بایه زن در ارتباطن.بعدم که به روشون میاری حاشا میکنن و فکر میکنن خیانت فقط رابطه جنسیه.حتی چت یواشکی هم خیانته چرا بعضیا خودشونو گول میزنن!خسته شدم از شنیدن اخبار خیانت 😔

Do or Die

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا اینقدر خیانت شنیدم داخل نی نی سایت دیگه میترسم هی میگم نکنه عشقم داره بهم میکنه نکنخ باکسیه&nb ...

درواقع ما اینجا داریم با حقیقتا روبه رو میشیم عزیز.ایم مسئله به شدت فراگیر شده

Do or Die

با زیر نظر گرفتن چیزی حل نمیشه هرموقع شکی به دلت افتاد به خوب کردن رابطه فکرکن نه کنترل کردن.. بیشتر محبت کن بهش بگو از اول آشنایی تا الان من چه تغییری کردم چه کمبودی گذاشتم برات؟ دوس دارم بدونی دوستت دارم... اینجوری رابطه محکمتر میشه عزیزم... و دیگه به اخبار خیانت توجهی نکن کمتر به این چیزا فکرکنی به صلاحته ذهنتو پاک نگه دار

من دارم ديوونه ميشم خيانت ديدم اما مجبور شدم بمونم از اون تايم ب بعد اينقدر بهش شك دارم و نميتونم اعتماد كنم هممه ش فك ميكنم بازم داره دور مييزنتم نميدونم چيكار كنم آروم شم😞

با زیر نظر گرفتن چیزی حل نمیشه هرموقع شکی به دلت افتاد به خوب کردن رابطه فکرکن نه کنترل کردن.. بیشتر ...

به نظرم این حرف در حد شعاره البته ببخشید.آدمی که یک بار بهش خیانت شده ادامه رابطه براش خیلی سخته.بعدم کمبود دلیل برعمل وقیحانه خیانت نیست.انسان باشرف تحت هیچ شرایطی خیانت نمیکنه و انسان بی شرف حتی اگه زندگیش بهشت هم باشه خیانت میکنه

Do or Die
من دارم ديوونه ميشم خيانت ديدم اما مجبور شدم بمونم از اون تايم ب بعد اينقدر بهش شك دارم و نميتونم اع ...

فقط میتونم بگم خداصبر بده...

حق داری شک داشته باشی عزیزم

Do or Die
فقط میتونم بگم خداصبر بده... حق داری شک داشته باشی عزیزم

ممنون عزيزم

خدا واسه هيچ زني نخواد 

همه ش دارم تظاهر ميكنم دوسش دارم و ادامه ميدم حالم از خودم و شرايطم بهم ميخوره 😞

ممنون عزيزم خدا واسه هيچ زني نخواد  همه ش دارم تظاهر ميكنم دوسش دارم و ادامه ميدم حالم از خود ...

الهی...چقدر سخته.حتی اگه اون مرد دیگه مرتکب خیانت نشه اعتمادی که شکست برنمیگرده.اصا اعتماد چیزی نیست که بشه مثل روز اول درستش کرد.مجبوری یه مدت با همین شرایط ادامه بدی.خیانت ایشون درچه حد و چجوری بود؟

Do or Die
الهی...چقدر سخته.حتی اگه اون مرد دیگه مرتکب خیانت نشه اعتمادی که شکست برنمیگرده.اصا اعتماد چیزی نیست ...

اره مثلا ٩٩ درصد مطمئنم ديگه خيانت نميكنه اما اون يك درصد اينقددد شك ميندازه ب دلم ك خوره ميشه توي سرم فكراي بيخودي

چت و تلفن صحبت كردن و اينكه هر روز هم و ميديدن و هنوزك ميبينن توي محيط كار ميكنن

اره مثلا ٩٩ درصد مطمئنم ديگه خيانت نميكنه اما اون يك درصد اينقددد شك ميندازه ب دلم ك خوره ميشه توي س ...

خب خیلی هم شدید نبوده میشه گذشت کرد اما فقط همین یک بار..اگه مجددا تکرار شد دیگه یه جور دیگه برخورد کن عزیزم.ایشالا که دیگه هیچوقت تکرار نشه.

Do or Die