بیشتر وقتا تو زندگی های مشترک شک به خیانت آخرش به یقین تبدیل میشه.پس اگر شک دارید به خودتون حق این رو بدید طرفو زیر نطر بگیرید.من نمیفهمم آیا زنا هم به اندازه مردا خیانتکار شدن یا نه.واقعا مردی که خیانت نکنه خیلی کمه.تهش درمیاد تا آخرش یواشکی حتی درحد چت بایه زن در ارتباطن.بعدم که به روشون میاری حاشا میکنن و فکر میکنن خیانت فقط رابطه جنسیه.حتی چت یواشکی هم خیانته چرا بعضیا خودشونو گول میزنن!خسته شدم از شنیدن اخبار خیانت 😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با زیر نظر گرفتن چیزی حل نمیشه هرموقع شکی به دلت افتاد به خوب کردن رابطه فکرکن نه کنترل کردن.. بیشتر محبت کن بهش بگو از اول آشنایی تا الان من چه تغییری کردم چه کمبودی گذاشتم برات؟ دوس دارم بدونی دوستت دارم... اینجوری رابطه محکمتر میشه عزیزم... و دیگه به اخبار خیانت توجهی نکن کمتر به این چیزا فکرکنی به صلاحته ذهنتو پاک نگه دار
با زیر نظر گرفتن چیزی حل نمیشه هرموقع شکی به دلت افتاد به خوب کردن رابطه فکرکن نه کنترل کردن.. بیشتر ...
به نظرم این حرف در حد شعاره البته ببخشید.آدمی که یک بار بهش خیانت شده ادامه رابطه براش خیلی سخته.بعدم کمبود دلیل برعمل وقیحانه خیانت نیست.انسان باشرف تحت هیچ شرایطی خیانت نمیکنه و انسان بی شرف حتی اگه زندگیش بهشت هم باشه خیانت میکنه
ممنون عزيزم خدا واسه هيچ زني نخواد همه ش دارم تظاهر ميكنم دوسش دارم و ادامه ميدم حالم از خود ...
الهی...چقدر سخته.حتی اگه اون مرد دیگه مرتکب خیانت نشه اعتمادی که شکست برنمیگرده.اصا اعتماد چیزی نیست که بشه مثل روز اول درستش کرد.مجبوری یه مدت با همین شرایط ادامه بدی.خیانت ایشون درچه حد و چجوری بود؟