2777
2789
انشاالله که بعد از این روزهای خوشت میاد باید خیلی قوی بود باید خیلی قوی بود باید خیلی قوی بود تا ...

بله عزیزدلممممم باید قوی باشی و خودت رو از همچنین زندگی نجااات بدی و از این همه عذاب و سختی رها بشی ، وقتی منفی هارو از زندگیت خارج کنی مثبت ها ب طرفت میان 

مطمئن باش خدا خودش توی این راه کمکت میکنه همونطور که ب من هم خیلی خیلی کمک کرد به خودش توکل کن 

درسته پروسه طلاق سخته اما به آرامش بعدش می ارزه همیشه ب این فکر کن 

ممنوون از دعای قشنگی که برام کردی امیدوارم خدا بهترینهارو برات رقم بزنه عزیزم 😇😇😇🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قاصدک جان امیدوارم روزات بعد این قشنگ باشه دعوت دوستی بهت میدم اگر دوست داشتی قبول کن تو درکم میکن ...

حتما عزیزم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم 

فقط همیشه امیدوار باااش بدون این روزهات یه روزی تموم میشن و فقط خاطرش میمونه تا اینجا روزای سختی داشتی ازینجا به بعد واسه خودت ی دنیای قشنگ و ساد بساز 😇❤

اگه واقعا اذیت میشی به فکر طلاق باش من یه اعتیاد ویه خیانت میگم باید جدا بشی غیراون باشه میتونه بساز ...

آدم شکاک و بددل ب پستت خورده؟ 

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم