2777
2789
فکر کردین بعد طلاق میتونی به ارامش برسی؟؟؟ سخت در اشتباهی  نکن دختر  غلط ترین انتخابه&n ...

من ۷ سال صبر کردم

کلید خونمم ندارم

ن حقوق شوهرمو میدونم

ن حتی کرایه خونمو

و تقریبا هیچ رفت و آمدی ندارم

یک آدم محدود

تا کی رای  بله چشم گو باشم

دیگه نمیکشم

روحیه و اعصابم داغونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردین بعد طلاق میتونی به ارامش برسی؟؟؟ سخت در اشتباهی  نکن دختر  غلط ترین انتخابه&n ...

من بعد اون قضایا ک یکبار خانوادم فهمیدن

تظاهر میکنم همه چ خوبه

چون اگر بدونن اذیتم میکنه پدرشو در میارن

من خ صبر خرج دادم

ولی اون یک آدم نفهم و از خود راضی هست

توقع داره از مهریم بگذرم و بشینم سر زندگیم

حماقت محضه ادامه دادن

تا الانم اگ موندم بخدا توکل کردم

ولی فقط عمرم رفت

منم مثه شما بودم خیلی سختهههه خیلی 😔😔😔

شمام جدا شدی؟

میدونم خ سخت میشه برام

و تا پای مرز افسردگی هم شاید برم

ولز باید تکلیفمو با خودم روشن کنم

دیگه دلم نمیسوزه ک چرا جدا شدم چون صبر خرج دادم

فقط دلم بحال خودگ میسوزه

۷ سال از زندگیم رفت

عزیزم چند سالته بچه داری ؟ 

نه با اینکه داره سن بچه دارشدنم میگذره حرفی از بچه نمیزنه

میگه اگ زندگیت رو میخای باید مهریه ای ک رفتی اجرا گذاشتی ببخشی

حمال مفت میخاد فقط

تو مهریه ات بذار اجرا خودش طلاق میده

اول دادخواست طلاق میخام بدم

اگر نداد بعدش

تازه اینا فکرای خودمه

فردا میخام وسایلام  جمع کنم برم 

خانوادم چ پیش میاد نمیدونم

دعام کنین

شمام جدا شدی؟ میدونم خ سخت میشه برام و تا پای مرز افسردگی هم شاید برم ولز باید تکلیفمو با خودم رو ...

نمیخوام تو دلتو خالی کنم عزیزم

اما بدون اگر تا الان ۷ سال زندگیت رفته بعد از طلاق قراز نیست معجزه بشه. اتفاقا بدتره. 

بقیه زندگیت هم تباه میشه با طلاق

اول دادخواست طلاق میخام بدم اگر نداد بعدش تازه اینا فکرای خودمه فردا میخام وسایلام  جمع کنم ...

اگه واقعا اذیت میشی به فکر طلاق باش من یه اعتیاد ویه خیانت میگم باید جدا بشی غیراون باشه میتونه بسازی

شمام جدا شدی؟ میدونم خ سخت میشه برام و تا پای مرز افسردگی هم شاید برم ولز باید تکلیفمو با خودم رو ...

آره عزیزم جدا شدم من توی یه جهنم زندگی میکردم برای نفس کشیدن هم باید اجازه میگرفتم بخدا باورتون شاید نشه همیشه حبس بودم تو خونه اجازه رفت و امد و دیدن خانوادم فامیل هام رو نداشتم

هروز باید خونه مادرش و عمه هاش کلفتی میکردم تا شب که میومد دست بزن و شکاک و خساست شدید و و و و و ..... اینا فقط کوچکترین هاشه چون خیلی زیاده

بعد از طلاق چند جلسه پیش روانشناس رفتم تا حالم بهتر شد 

البته پروسه طلاقم هم طولانی بود اما ارزشش رو داشت ک ازون جهنم فرار کردم

عزیزم طلاق همیشه هم بد نیست منم خیلی دوست داشتم و خیلی سعی کردم زندگیم رو نگه دارم حتی وقتی دیدم درست نمیشه خواستم بسوزم و بسازم اما داشتم روانی میشدم و واقعا فرار کردم از خونش شما هم اگه واقعا امیدی به درست شدن یا بهتر شدن شرایط نداری و راههای مختلف رو امتحان کردی زندگی و عمر و جونی خودت رو نجات بده 

نمیخوام تو دلتو خالی کنم عزیزم اما بدون اگر تا الان ۷ سال زندگیت رفته بعد از طلاق قراز نیست معجزه ب ...

عزیزم چرا اینجوری دوستمون رو راهنمایی میکنید پایان دادن به یه زندگی تلخ و سیاه خیلی بهتر از سالها زجر کشیدنه 

البته منم نمیگم طلاق خوبه اما گاهی اوقات بهتر از ادامه دادنه

خیلی ها با ادامه یه زندگی جهنمی کارشون ب افسردگی های حاد و خودکشی و... میرسه و خیلی ها هم بعد از طلاق با توکل به خدا آینده روشنی هم براشون رقم میخوره البته هیچ چیز هم صدرصد نیست 

شما شاید طعم ی زندگی جهنمی رو نچشیدید عزیزم ک اینجوری میگید من همسر سابقم نصفه شب من رو از خونه بیرون میکرد یا جوری کتکم میزد و هلم میداد ک بعضی وقتا فکر میکردم ممکنه یه بار سرم ب جایی برخورد کنه و 😔😔 

بخدا تحمل این چیزا فقط بخاطر یه باور غلط ک مطلقه شدنه خیلی اشتباهه 😔