2777
2789
عنوان

دکترا

194 بازدید | 6 پست

سلام دوست جونیا

فردا اخرین روز ثبت نام ازمون دکتراست!

من موندم چیکار کنم!یک ساله ارشد گرفتم،هیچ کار خوبی پیدا نکردمو یک عدد بیکار هستم!از طرفی تو سایتای کاریابی حتی یک کارم واسه دکتری نیست و میدونم اگه دکتری بخونم بازم تهش باید برم سر کاری که با لیسانسم میشد انجامش داد.

دوستان بنظرتون کنکور بدم یا نه ؟!

تعداد رای : 12
نظرسنجی
اره کنکور بده،دکترا بدرد ادم میخوره
5
41%
نه بابا،دکترا خوندن هیچ فایده ای نداره
7
58%
الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امروز ثبت نام کردم😃

من بدجور موندم!!

اخه میگم ادم چهارسال زجر بکشه تا درسا رو پاس کنه و پروژش تکمیل شه،بعد تهش هیچی به هیچی!

از طرفی الانم هیچی ب هیچیم

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  

به نظر من کسایی باید دکترا بخونن که واقعا تشنه ی علم باشن و بخوان مرزهای دانش رو گسترش بدن.وگرنه پیدا کردن شغل با لیسانس بهتره چون برای کارفرما فرقی نداره شما لیستنسس یا دکترا داری

در انتظار گودو

به نظرم ثبت نام کن چون ممکنه یهو یه موقعیت کاری خوب از این طریق برات پیش بیاد، درس هم نخونی برنامه دیگه ای که نداری، تو این مدت آزمونای استخدامی شرکت کن دنبال کار باش