2777
2789
چ جالب نمیدونستم ... ممنونم دوست عزیز که بهم گفتید 🌹🌹🌹🌹

صبح و شب 250گرم کلم بروکلی با دو لیوان اب پنج دقیقه بجوشون بخور.هم دردت قط میشه هم کیستات.برا منم دعاکن گلم😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فهمیدم کیستای ریز توی جفت سینه هام هست که دارو داد بهم درداش خیلی بهتر شده اما وقتی عصبی شم یا نا ...

شما کیست داشتین؟

منم درد سینه دارم خیلی زیر بغلمم تیر میکشع

اولویتم‌خدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون و‌اقامه فداشونم😇😇
بله هنوزم دارم منم زیر بغل و سینه هام خیلی درد میکردن که رفتم سونو و ازمایش 

از من تیر میکشه 

رفتم سونو احتمال فیبرادنوم داده 

پیش جراحم رفتم گفته چیزی نیس شکلش خوبه

اما من خیلی درد دارم داغون شدم فک میکنم سرطان 

از من تیر میکشه  رفتم سونو احتمال فیبرادنوم داده  پیش جراحم رفتم گفته چیزی نیس شکلش خوبه ...

وای خدا نکنه مال منم خیلی درد داشت در حدی ک گریه میکردم اما بعد مصرف دارو ها کمتر شد وقتی دکتر گفته چیزی نیست چرا فکرتو خراب میکنی

الهی به امید خودت
از من تیر میکشه  رفتم سونو احتمال فیبرادنوم داده  پیش جراحم رفتم گفته چیزی نیس شکلش خوبه ...

منم از بس فکر و استرس داشتم که دردام بدتر میشد چون ناراحتی تحریک میکنه خداروشکر که دکتر گفته یزی نیست پس با خیال راحت ادامه بده دکتر رفتنو 

الهی به امید خودت
منم از بس فکر و استرس داشتم که دردام بدتر میشد چون ناراحتی تحریک میکنه خداروشکر که دکتر گفته یزی نیس ...

خدا از دل پاکت بشنوه اما من انگار ب دلم خورده 

همه میگن خطای دکترا خلی زیاد

گفتم عید میرم پیش یه دکتر دیگ

ب منک قرصم ندادن گفتم ک درد دارم زیاد

یه سال دردام شروع شده

۴سالی هس این توده هارو دارم میترسم ک دیر شده باشه ب این دکتر بیخیال شم و سرطان باشه و پخش شه تو قسمتا دیگ بدنم

نمی دونم ایقدم ک استرس دارم

خدا چرا کمکم نمیکنه 

ناامیدم

خدا از دل پاکت بشنوه اما من انگار ب دلم خورده  همه میگن خطای دکترا خلی زیاد گفتم عید میرم پیش ...

دکترا خطا دارن اما نه همشون عزیزم خودتو نباز منم اوایل مثل شما بودم اما روحیه مهمه دکترم که گفته چیزی نیست زبونم لال اگه سرطان بود میگفت تعارف نداره یکی از اشناهامون وضعش خیلی بد بود اونم غده داشت اما خوب شده فردا ازش میپرسم کجا رفته حتما میام به شمام میگم ادرسشو فک کنم کلینیکی رفته بود که فقط برای مشکل سینه خانم ها بود مثل کیست و غده و ..‌ 

الهی به امید خودت