2777
2789

سلام خانما طبق معمول اومدم از نظریاتتون استفاده کنم

تقریبا یه سالو نیمه منتظر نی نی بودیم بعداز ٦ ماه اقدام فهمیدیم شوهرم واریکوسل داره بعداز ٦ ماه رفتم دکتر ولی بعداز سه جلسه بی نتیجگی برخلاف انتظار آذر ماه امسال پریود نشدم(‌٤ آبان پریود شده بودم و باید ٤آذر پریود میشدم که نشدم)‌

٦ آذر بی بی چک مثبت شد همون روز رفتم آزمایش اونم مثبت شد با بتای ٥٥٥

از اون روز دردهای قاعدگی خیلی خفیف دارم ولی دوشب پیش نصف شب یه درد وحشتناک از رحمم داشتم که از خواب بیدارم کردولی طولی نکشید خوابم برد تا امروزم که ١١ آذره دردهای قاعدگی دارم و هیچ علائم حاملگی ندارم فقط هرازگاهی خواب آلود میشم

اینم بگم تو آزمایش نوشته بود ٣ هفته ایه جنین حالا کی برم سونو؟‌میگن اگه زود بری چیزی نشون نمیده منم نگرانم میگم نکنه زبونم لال پوچ باشه

خواهش میکنم از تجربیاتتون بگین برام

دکتر نرفتی اصلا؟ اگر درد شدید داری حتما سونو برو 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تا آزمایش مثبت میشه باید بری دکتر تحت نطر باشی ب این حرفا ک میگن دیر برو اصلا گوش نده برو پیش دکتر زنان و پرونده تشکیل بده 

من مث شما بودم دردای قاعدگی داشتم خیییییلی شدید ب دکترم گفتم گف تهدید ب سقطه این دردا شیاف پروزسترون برام تجویز کرد 

نمیگم تهدید ب سقطی ولی هر چ زودتر برو دکتر و تحت نظر باش شاید آمپول یا شیاف لازم داشته باشی