من یک سال ازدواج کردم جهیزیمم ب روز ولی نه خیلی گرون ،هر وقت میام اینستا لباسا وسایل اشپزخونه وسایل خونه هی عوض میکنن جدید میخرن ی لحظه از خودمو زندگیم خسته میشم میدونمم نبایدمقایسه کنم ولی دلم میخواد همشون سفارش بدم ولی فعلا امکانش ندارم شما هم همینحورینن؟؟
کاش بودی تا دلــــــــــــم تنهـــــــا نبود😔هــانـــام تو همیشه تو قلب منی دخترم
من دروغی نداشتم دیشب گفتم این زن قبلش دوبار دماغشو عمل کرده خیلیا پریدن بهم ک خودت عمل کردی گفتم ن بخدا باز گفتن پس عکست ادیت گفتم ن اخرشم نمیدونم چرا گفتن پس چهرت بی روح و یخه
صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم
چون رفتم مهمونی جاریم از اون تعریف کرد گریم گرفت اومدم پیش شما ک تاپیک بزنم ی کم اروم شم بچه ها بدتر پریدن بهم ک ادیت یا چهرت چ یخه یا بور بده و اینحرفا
صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم
یه چیزی رو بهت میگم که همیشه در همچین مواقعی به یاد خودت بیار تا آرامش بگیری، هرگز به بالاتر از خودت نگاه نکن خواهرم به پایین تراز خودت نگاه کن که خیلیا آرزوی اینایی که تو داری رؤ دارن،خیلیا هستن که هیچکدوم از اینایی رو که شما دارید ندارن، پس حسرت بالا بالاها رو نخور،خوشبختی به این تجملات ظاهری نیست،آدم باید آرامش داشته باشه با داشته های خودش
چون رفتم مهمونی جاریم از اون تعریف کرد گریم گرفت اومدم پیش شما ک تاپیک بزنم ی کم اروم شم بچه ها بدتر ...
عکسشو داری؟بزار ببینیم
اینجا چرت و پرت زیاد میگن من زیاد خودمو درگیر نظراتشون نمیکنم ولشون کن بابا